Αυτοί είναι οι άντρες που είναι πιθανό να σε στεναχωρήσουν!

Τα κριτήρια που θέσαμε είναι τα εξής:

– Ποιος είναι πιο επιρρεπής στο φλερτ και του αρέσει να κρατάει… ανοιχτές τις επιλογές του

– Ποιος είναι λιγότερο διατεθειμένος να κάνει υποχωρήσεις και να προσαρμοστεί κι εκείνος στις δικές σου απαιτήσεις-προσδοκίες



– Ποιος είναι περισσότερο πιθανόν, να θυμώσει και πει λόγια που μπορεί να τα μετανιώσει πικρά, αλλά θα τα έχει πετάξει!

Και ξεκινάμε:


Ο Κριός! Μερικές φορές αυτός ο δυναμικός και σέξι ομολογουμένως άντρας, δεν θα μπορέσει να κοντρολάρει τον εαυτό του, τα νεύρα του και τη γλώσσα του και παίζει πάνω στον τσακωμό, να σου την πει άσχημα και να σε πληγώσει. Επίσης, έχει μια τάση να… αγνοεί τι θέλει η σύντροφος του και να μην την υπολογίζει και πολύ στις αποφάσεις του!

Ο Δίδυμος! Σιγά μην δεν τον χώναμε στην λίστα! Πανέξυπνος και γοητευτικός, πολλές φορές υπερκεκτιμάει την ικανότητα του να κάνει τον ζογκλέρ και να χειρίζεται πολλές καταστάσεις ταυτόχρονα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να σε αφήσει εκτεθειμένη κι ακάλυπτη, ενώ παράλληλα μπορεί να γίνει κι εξαιρετικά… χαριτωμένος με άλλες θηλυκές παρουσίες.

Ο Ζυγός! Τρίβεις τα ματάκια σου κι απορείς τι στον κόρακα κάνει σε αυτή την λίστα ο Ζυγός; Ο Ζυγός που αν δεν λειτουργήσει σωστά ο εγκέφαλος δεν μπορεί να αποφασίσει ποιαν από τις δυο αγαπάει, την Κική ή την Κοκό;;;; Που μπορεί ο αβρός του τρόπος και το χιούμορ του να σε κάνουν αλοιφή, η απόλυτα ερωτική του φύση να σε ξετρελαίνει, αλλά ξετρελαίνει κι άλλες, που δεν θα ήθελες να ήταν τόσο δεκτικός στο να μην τις απομακρύνει για να μην τις… κακοκαρδίσει! Τζίζους!

Ο Τοξότης! Ταιριάζει με όλους και με όλα, δεν κολλάει πουθενά, δεν τραβάει ζόρια, δεν δημιουργεί προβλήματα από το πουθενά και δεν πρόκειται ποτέ να σε κάνει να αισθανθείς ότι πνίγεσαι. Εσύ! Γιατί εκείνος,ασφυκτιά με το παραμικρό, θέλει τις πόρτες-τα παράθυρα ανοιχτά και γενικά όταν εσύ την έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα μαζί του, ανακαλύπτεις έντρομη, ότι για άλλα έκλεισες συμβόλαιο, κι άλλα θα πάρεις στην πορεία! Με τις υγείες σου!

Ο Υδροχόος! Τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Όχι απλά δεν πρόκειται να κάνει υποχωρήσεις, όχι απλά δεν πρόκειται να αλλάξει το παραμικρό από την ζωή και τις συνήθειες του για να είστε μαζί, αλλά παίζει και να σε δέσει συναισθηματικά κόμπο με τις ρευστές του ιδέες περί ζευγαρώματος, που τα πάντα όλα επιτρέπονται κι αύριο δεν ξέρεις με τι κέφια θα ξυπνήσει το ζωντανό και τι ορέξεις θα έχει! Με τις υγείες σου!

Ο Ιχθύς! Δεν τον περίμενες στην λίστα, ε; Το καλό με τον Ιχθύ είναι ότι έχει ήπια συμπεριφορά και πιάνει πολλά στον αέρα. Το κακό με τον Ιχθύ, είναι ότι μπορεί να αποδειχτεί πολλές φορές αρκετά… στην κοσμάρα του και πολύ μα πολύ ανοιχτός σε… νέες γνωριμίες!

ΠΗΓΗ
 
Top