Χαιρετίζουμε το κορίτσι που αρνείται να αποδεχτεί την ύπαρξη του χειμώνα.



Οι γιορτές έχουν πλέον τελειώσει, οι περισσότεροι έχουμε ήδη γυρίσει στις δουλειές μας και μουδιάζουμε στη σκέψη ότι το μόνο που έχουμε να περιμένουμε στο εγγύς μέλλον είναι ο ο πιο μίζερος μήνας του χρόνου.

Όσο Απόστολος Γκλέτσος κι αν είσαι, τα Θεοφάνεια δεν αρκούν για να διώξουν από το μυαλό σου την επίμονη σκέψη ότι οι συμπληγάδες έκλεισαν πάλι και σ' άφησαν πίσω τους, να τραβάς κουπί στη γαλέρα της καθημερινότητας.

Για κάτι τέτοιες μέρες, λοιπόν, υπάρχει το Instagram, η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας μετά τα αντικαταθλιπτικά και το παγωτό παρφέ κρέμα. Για σήμερα ειδικά, υπάρχει το Instagram της Selena Weber.

Το κορίτσι μας γεννήθηκε πριν από 26 χρόνια στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας (κλίνεται, ας μη διαφωνήσουμε τώρα γι' αυτό). Όταν έκλεισε τα 18 μετακόμισε στη Φλόριντα σε αναζήτηση μιας καριέρας στο μόντελινγκ και απ' τη στιγμή που ανακάλυψε τον ήλιο τις αμμουδιές και τα μπικίνι αποφάσισε ότι δεν υπάρχει λόγος να ζει χωρίς αυτά.
Για τη Selena όλα είναι καλοκαίρι. Για την ακρίβεια, όλα είναι καλοκαιρινές διακοπές.
Το Instagram της είναι ένα παραθυράκι που βλέπει σε έναν κόσμο χωρίς οκτάωρο, χωρίς βροχερές μέρες, χωρίς κίνηση και φανάρια, χωρίς περιττά ρούχα.
Είναι, δηλαδή, αυτό που χρειάζεσαι. Λίγη ελευθερία. Η Selena σου την παρέχει ταπεινά και ήσυχα, χωρίς φωνές, χωρίς φανταχτερές πόζες, χωρίς σημαίες και ταμπούρλα. Μόνο με το μπικίνι και την αδάμαστη διάθεσή της για ηλιοθεραπεία και καλοπέραση.
oneman.gr
 
Top