Σίγουρα θα έχεις κάνει έστω και μία από τις ακόλουθες επιλογές αλλά είπαμε να σε διευκολύνουμε στη λίστα σου γιατί σε ξέρουμε.

All Season μάλλινο κοστούμι ναυτικού τύπου

Εγγύηση για όλα. Θα σε «βγάλει» για ό,τι μπορείς να φανταστείς, από χαλαρά απογεύματα μέχρι συνεντεύξεις για δουλειά, ενώ το χρώμα ταιριάζει κυριολεκτικά σε όλους. Διάλεξε ένα μάλλινο που να μπορείς να «αναπνεύσεις» φορώντας το, να μην είναι πολύ βαρύ, και θα σε προστατεύσει από τα πάντα. Από τις πιο κρύες νύχτες του χειμώνα, μέχρι τις πιο ανυπόφορες μέρες του καλοκαιριού.











Χακί βαμβακερό κοστούμι sold

Τίποτα δε σε ζεσταίνει περισσότερο από ένα βαμβακερό κοστούμι. Το μπεζ είναι το κλασικό χρώμα εδώ, για κάποιο λόγο. Είναι κατάλληλο για τη δουλειά, ενώ σου αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να…σε βρει busy και το σαββατοκύριακο. Δοκίμασε το με μια πλουμιστή μπλούζα που να ταιριάζει και ένα ζευγάρει λευκά sneakers παπούτσια για να δείξεις στον κόσμο ότι δε ντύνεσαι επειδή πρέπει, αλλά επειδή θέλεις!











Το κοστούμι μου το σταυροκουμπωμένο

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αποδείξεις ότι έχεις ντυθεί «από ράφτη» όταν θα αποφασίσεις να φορέσεις σταυρωτό κοστούμι. Γενικά είναι άνετο, βολικό, έχει έναν αέρα παράδοσης και φινέτσας και είναι σχεδιασμένο για να «αγκαλιάζει» τους ώμους σας και όχι να τους καταπίνει. Παραμένει κίνηση ισχύος, θα δείχνεις σαν πρίγκιπας της Ουαλίας αλλά γιατί όχι;

















Φυσικά: Γκρι φανελένιο κοστούμι

Έχει γίνει αναγνωριστικό δείγμα εργαζόμενου πολίτη, αλλά είναι επίσης στυλάτο, κάπως επαναστατικό και αρκετά πολύπλευρο με τον τρόπο του. Πρόσθεσε και μία λευκή μπλούζα με μία μαύρη πλεκτή γραβάτα και παίρνεις αμέσως 9/10. Τα σαββατοκύριακα μπορείς να βάλεις μια μπλούζα φούτερ ή να το «σπάσεις» και να φορέσεις απλά μία ζακέτα.











Μία λέξη: Σμόκιν

Άσε τις τσιγκουνιές και αγόρασε ένα σμόκιν όσο προλαβαίνεις! Είναι επένδυση, δεν είναι μια παλή αγορά, επενδύεις σε ένα καλύτερο εαυτό. Να σιγουρευτείς πρώτα ότι αγοράζεις κάτι που δε θα φθαρεί άμεσα. Το μαύρο σα χρώμα είναι «σκληρό στοίχημα» αλλά και το μπλε είναι επίσης καλό deal. Να προτιμήσεις τα πέτα με γωνίες ή ένα κλασικό απλό γιακά. Απέφυγε τον έξτρα καλλωπισμό, είσαι ήδη τέλειος.





 
Top