Εναλλακτικές στιλάτες επιλογές για να σταματήσεις να φοράς συνέχεια τζην.


Αδυναμία στα τζην όλοι έχουμε. Είναι άλλωστε πρακτικά, άνετα και πάντα στη μόδα, βρέξει – χιονίσει. Αυτό είναι το ατού τους. Αυτό όμως είναι ταυτόχρονα και η παγίδα τους, μιας και δεν θέλει πολύ να πέσεις στη λούμπα του να φοράς κάθε μέρα το ίδιο ή σε παραλλαγές denim παντελόνι.

Οι επτά εναλλακτικές επιλογές που ακολουθούν απαρτίζονται από κλασικές αξίες, αλλά και από μοντέρνα κομμάτια, που αξίζει να κρεμάσεις στη ντουλάπα σου για να σταματήσεις επιτέλους να φοράς συνέχεια τζην και να διαφοροποιήσεις το στυλ σου.


Το κοτλέ

Με τη θρυλική δεκαετία του 1970 να αναβιώνει και φέτος στην αντρική γκαρνταρόμπα, δεν είναι δύσκολο να φανταστείς ποιο είναι εκείνο το ύφασμα που κάνει δυναμικό come back στα παντελόνια σου: το κοτλέ. Το υλικό που έχει ταυτιστεί με τους άντρες που «μυρίζουν» ναφθαλίνη είναι τόσο αμφιλεγόμενο, όσο και το χρώμα που του ταιριάζει πιο πολύ απ' όλα, το καφέ. Ο συνδυασμός των δύο είναι σίγουρα ρετρό και σίγουρα '70s.

Πώς να το συνδυάσεις: Αν θες να κάνεις τον απόλυτο ρετρό και '70s συνδυασμό, διάλεξε ένα καφέ, κοτλέ παντελόνι και «πάντρεψέ» το με ένα μαύρο ζιβάγκο με κλασικό, στενό λαιμό. Ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι δερμάτινα brogues σε σκούρο καφέ χρώμα.


Το μάλλινο

Είτε είναι σε μοντέρνα γραμμή και είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου, είτε σε πιο κλασική και πέφτει χαλαρά στο σώμα σου, προσφέροντάς σου άνεση και στυλ, το μάλλινο παντελόνι είναι η χειμερινή εκδοχή του κλασικού παντελονιού κοστουμιού. Είναι κατάλληλο τόσο για casual όσο και για επίσημες περιστάσεις.

Πώς να το συνδυάσεις: Το μάλλινο παντελόνι αγαπά τόσο τα ρετρό sneakers, όσο και τα καλά δερμάτινα παπούτσια, με πρώτα και καλύτερα τα derbies και τα monk straps.


Το chino

Τα chinos pants είναι τα ελαφριά, υφασμάτινα παντελόνια, που προσφέρουν άνεση, ελευθερία κινήσεων στις ενδυματολογικές σου επιλογές και στυλ σε κάθε casual εμφάνισή σου. Η αγαπημένη τους εποχή είναι η άνοιξη και το καλοκαίρι και το αγαπημένο τους look το preppy. Άλλωστε, είναι ιδιαίτερη η προτίμησή τους στο προσεγμένο casual ντύσιμο.

Πώς να το συνδυάσεις: Επένδυσε σε ουδέτερες αποχρώσεις ανοιχτόχρωμες ή σκουρόχρωμες, ώστε να μην δυσκολεύεσαι στους συνδυασμούς.

 
Top