Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, → www.easy-education.gr σχεδιάζουν και υλοποιούν εξ αποστάσεως ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα. 

Αποκτήστε γνώσεις στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και πιστοποιήστε τις, αφιερώνοντας μόνο ελάχιστο από τον προσωπικό σας χρόνο! Εμείς, σας δίνουμε τη δυνατότητα να καταρτιστείτε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον τηλεκατάρτισης, εντάσσοντάς σας σε οργανωμένη ηλεκτρονική τάξη με απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό και αναλαμβάνοντας οτιδήποτε αφορά τις εξετάσεις σας.


Παρακολουθώντας το πρόγραμμα «Πιστοποίηση Πληροφορικής εξ αποστάσεως» προετοιμάζεστε πλήρως για την χρήση των Νέων Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών τα οποία βρίσκουν χρήση παντού στην καθημερινότητά μας.

Παράλληλα, η συμμετοχή σας στις επίσημες εξετάσεις πληροφορικής θα συντονιστεί απόλυτα από συνεργάτες των ΚΔΒΜ Easy Education.


Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής και απόκτησε το υποχρεωτικό πιστοποιητικό Πληροφορικής για όλες τις προκηρύξεις σε ΑΣΕΠ και για πολλά προγράμματα εργασίας (πχ. κοινωφελή του ΟΑΕΔ).https://www.easy-education-forms.gr/form.php?id=5


Η πιστοποίηση ΤΠΕ:


Είναι υποχρεωτικό προσόν για συμμετοχή σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.


Προσδίδει 4 μόρια στο ΝΕΟ σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών.


Μοριοδοτεί τους εκπαιδευτές ενηλίκων στις προσκλήσεις του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για στελέχωση των δομών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


Είναι απαραίτητο προσόν για κάλυψη θέσης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.


Είναι χρήσιμη σε όλους τους επαγγελματίες καθημερινά, καθώς οι γνώσεις αυτές είναι απαραίτητες για απλές αλλά και για σημαντικές ενέργειες, όπως από τη σύνταξη μίας επιστολής μέχρι και την τήρηση καθημερινού οργανωμένου ταμείου.



Μάθετε περισσότερα:


Ποια πιστοποίηση μπορώ να αποκτήσω; http://bit.ly/2TgdUOR


Τι παρέχει το πρόγραμμα "Πιστοποίηση Πληροφορικής εξ αποστάσεως"; http://bit.ly/2B6jBrz


Που και πως θα διεξαχθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης; http://bit.ly/2TgdVSV


Τι θα λάβω με το πέρας του προγράμματος; http://bit.ly/2Bh8I6H



Ζητήστε αναλυτικές πληροφορίες. http://bit.ly/2Tk9kPK



Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως σε:


Μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου


Φοιτητές


Άνεργους


Πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων και των δομών


Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων


Επαγγελματίες που διαχειρίζονται οργανωμένο ταμείο, βάσεις πελατών, επικοινωνία με το αγοραστικό κοινό


Όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με τις δυνατότητες του Η/Υ


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Easy Education 23111 10186 (Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή - 10.00-17.00)

Ζητήστε να μάθετε περισσότερα από ένα συνεργάτη, συμπληρώνοντας τη φόρμα.


Τέλος, σε όλους τους ενδιαφερόμενους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν σε αναγνωρισμένες εξετάσεις αγγλικών σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, εντελώς δωρεάν.
 
Top