Μια νέα έρευνα σου δείχνει τι να κάνεις και κυρίως τι να μην κάνεις.


Μπορεί να ζούμε στην εποχή του Online dating, εκεί που το παιχνίδι γίνεται πολλές φορές με βάση την αγνή φυσική ομορφιά -κι ελάχιστα ρούχα να την καλύπτουν.


Αυτό όμως δε σημαίνει πώς το στυλ δεν παίζει ρόλο. Διότι κάποια στιγμή προφανώς και θα βρεθείτε από κοντά. Για το πρώτο ραντεβού. Και τότε εκείνη θα σε τσεκάρει από την κορφή μέχρι τα νύχια. Για να δει αν εγκρίνει ή όχι το στυλ σου.

Οδηγίες προς ναυτιλλομένους για το πρώτο ραντεβού

Μια έρευνα που δημοσιεύτηκε λοιπόν αρκετά πρόσφατα, μπορεί να σου λύσει τις απορίες για το τι πρέπει και το τι δεν πρέπει να κάνεις. Λύνοντας σου παράλληλα και τα χέρια.

Το γνωστό app γνωριμιών που λέγεται Zoosk, ανέλυσε 34,579 προφίλ των χρηστών του, προσπαθώντας να δώσει απάντηση στο ερώτημα αν μετράει ή όχι το στυλ ντυσίματος στην επιτυχία των ραντεβού.

Και όπως όλα δείχνουν ψάρεψε λαβράκι. Αφού το 94% των γυναικών θεωρούν πώς το ντύσιμο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την άποψη που θα σχηματίσουν. Ιδιαίτερα στην πρώτη γνωριμία.

Μάλιστα, με βάση το ερωτηματολόγιο, προέκυψαν κι άλλα χρήσιμα συμπεράσματα για το τι δεν αρέσει καθόλου σε εμάς τα κορίτσια.


66% – Τσαλακωμένα ρούχα
55% – Σανδάλια με κάλτσες
53% – Crocs
50% – Πολύ φαρδιά ρούχα
44% – Πολύ νεανικό ντύσιμο σε πιο ώριμη ηλικία
39% – Πολύ κοντά/πολύ μακριά παντελόνια
38% – Παντελόνια που «σακουλιάζουν»
34% –Πάρα πολύ στενά μπλουζάκια

Κι αφού η έρευνα σου έδειξε τι πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις, λογικό είναι να αναρωτιέσαι «τι να βάλω τελικά»; Το μυστικό είναι στην αυτοπεποίθηση. Και στα ρούχα που σου την προσφέρουν.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή, όμως παρακάτω ακολουθούν κάποιες προτάσεις που προέκυψαν από την έρευνα. Και δείχνουν ποια ρούχα δίνουν συνήθως κουράγιο στα πρώτα ραντεβού.


60% – Πουκάμισο με κουμπιά στο κολάρο
36% – Σακάκι
33% – Τζην με πουκάμισο
16% – All Black
15% – Αθλητικό ντύσιμο

Με αυτά και με αυτά, ελπίζω να το πήρε το μήνυμα. Και να κατάλαβες το πόσο σημαντικό είναι το ντύσιμό σου, το στυλ σου στα πρώτα ραντεβού.


Αφού άλλωστε την εξωτερική εμφάνιση δεν μπορείς να την αλλάξεις πάντα. Ενώ το στυλ σου μπορείς πάντα να το επιλέξεις.

 
Top