Εν όψει των επικείμενων προσλήψεων, τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, σχεδιάζουν και υλοποιούν εξ αποστάσεως ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα. 

Αποκτήστε γνώσεις στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και πιστοποιήστε τις, αφιερώνοντας μόνο ελάχιστο από τον προσωπικό σας χρόνο! 

Εμείς, σας δίνουμε τη δυνατότητα να καταρτιστείτε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον τηλεκατάρτισης, εντάσσοντάς σας σε οργανωμένη ηλεκτρονική τάξη με απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό και αναλαμβάνοντας οτιδήποτε αφορά τις εξετάσεις σας.

Παρακολουθώντας το πρόγραμμα «Πιστοποίηση Πληροφορικής εξ αποστάσεως» προετοιμάζεστε πλήρως για την χρήση των Νέων Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών τα οποία βρίσκουν χρήση παντού στην καθημερινότητά μας.

Η διαδικασία, ο συντονισμός και η ολοκληρωμένη συμμετοχή σας σε επίσημες εξετάσεις απόκτησης του απαιτητού πιστοποιητικού Πληροφορικής θα γίνει για λογαριασμό σας από μέρους μας.

Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου 2019 και απόκτησε το υποχρεωτικό πιστοποιητικό Πληροφορικής κλείνοντας μία θέση σε μία από τις εξετάσεις που θα διεξαχθούν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη:


Κλείστε μία θέση


Αθήνα 20/2/2019


Αθήνα 27/2/2019


Θεσσαλονίκη 20/02/2019


Θεσσαλονίκη 27/02/2019


Πιο συγκεκριμένα, ο ακριβής χρόνος και ο ακριβής τόπος της διεξαγωγής των εξετάσεων θα ανακοινωθούν κατά περίπτωση στους εκπαιδευόμενους που δηλώνουν συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα.

Επίσης, πέραν των εξετάσεων στις παραπάνω πόλεις δύνανται να οργανωθούν και να διεξαχθούν εξετάσεις πληροφορικής σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της χώρας. Αυτό καθορίζεται με βάση τη συμμετοχή των υποψηφίων ανά περιοχή.


Η πιστοποίηση ΤΠΕ:

1.Είναι υποχρεωτικό προσόν για συμμετοχή σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

2.Προσδίδει 4 μόρια στο ΝΕΟ σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών.

3.Μοριοδοτεί τους εκπαιδευτές ενηλίκων στις προσκλήσεις του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για στελέχωση των δομών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

4.Είναι απαραίτητο προσόν για κάλυψη θέσης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

5.Είναι χρήσιμη σε όλους τους επαγγελματίες καθημερινά, καθώς οι γνώσεις αυτές είναι απαραίτητες για απλές αλλά και για σημαντικές ενέργειες, όπως από τη σύνταξη μίας επιστολής μέχρι και την τήρηση καθημερινού οργανωμένου ταμείου.

*ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η βάση για την κρίση επιτυχίας στις εξετάσεις είναι 70%. Σε περίπτωση αποτυχίας στην πρώτη εξέταση ο υποψήφιος έχει δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης και εάν στην επαναληπτική εξέταση συγκεντρώσει 56% και πάνω έχει δυνατότητα να λάβει τα χρήματά του πίσω.

Μάθετε περισσότερα:


Ποια πιστοποίηση μπορώ να αποκτήσω;


Τι παρέχει το πρόγραμμα "Πιστοποίηση Πληροφορικής εξ αποστάσεως";


Που και πως θα διεξαχθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης;


Τι θα λάβω με το πέρας του προγράμματος;

Ζητήστε αναλυτικές πληροφορίες.

Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως σε:


Μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου


Φοιτητές


Άνεργους


Πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων και των δομών


Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων


Επαγγελματίες που διαχειρίζονται οργανωμένο ταμείο, βάσεις πελατών, επικοινωνία με το αγοραστικό κοινό


Όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με τις δυνατότητες του Η/Υ

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Easy Education 23111 10186 (Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή - 10.00-17.00).

Ζητήστε να μάθετε περισσότερα από ένα συνεργάτη, συμπληρώνοντας τη φόρμα.

Τέλος, σε όλους τους ενδιαφερόμενους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν σε αναγνωρισμένες εξετάσεις αγγλικών σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, εντελώς δωρεάν.
 
Top