Η Γελένα Καρλέουσα «ανάβει» φωτιές - Δείτε τις φωτογραφίες


Στη χώρα της είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, μιας και είναι μία από τις ποπ σταρ της Σερβίας. Στην Ελλάδα, πάλι, τη μάθαμε μόλις πρόσφατα, χάρη στο ροζ σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνιστεί. Ο λόγος για την Γελένα Καρλέουσα, τη σύζυγο του Ντούσκο Τόσιτς και την αποκάλυψη της σχέσης της με τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες.

Ανάμεσα στην Καρλέουσα και τον Βράνιες έχει ξεσπάσει ένας απίστευτος διαδικτυακός πόλεμος, όπου η μία πλευρά απαντά στην άλλη με πικάντικες αποκαλύψεις αλλά και γυμνές φωτογραφίες. Η όλη ιστορία έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και η 40χρονη εκρηκτική τραγουδίστρια είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.



Αν και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η προσωπική της ζωή απασχολεί τη δημοσιότητα. Και άλλες φορές στο παρελθόν, ο Τύπος στη Σερβία έχει ασχοληθεί μαζί της, ενώ συχνά σχολιάζονται και οι τολμηρές εμφανίσεις της.

Η πληθωρική Γελένα Καρλέουσα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media. Στο Instagram ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και από διάφορες εμφανίσεις της. Μάλιστα, ο «καυτός» λογαριασμός της μετρά μέχρι στιγμής 1,9 εκατ. followers, ενώ κάτι μας λέει ότι ο αριθμός σύντομα θα αυξηθεί.























Δείτε το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της, Marihuana


 
Top