Το μοντέλο με τις θανατηφόρες καμπύλες – Δείτε τις φωτογραφίεςΗ περίπτωση της Amy Lee Summers είναι ιδιαίτερη. Ξεκίνησε να εργάζεται ως αισθητικός στη Νέα Ζηλανδία, απ’ όπου κατάγεται. Κατόπιν, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ κατακτώντας τον τίτλο της «Μις Playmate», αλλά και τις «Μις Μπικίνι» σε ανάλογο παγκόσμιο διαγωνισμό. Πόζαρε στο εξώφυλλο του Playboy, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, αλλά εκείνη δεν επαναπαύτηκε στο ρόλο της ως «κουνελάκι».

Η Amy Lee Summers έχει λατρεία στη γυμναστική και τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το μπόντι μπίλντιγκ, συμμετέχοντας σε διεθνείς διαγωνισμούς, με επιτυχία. Η εκρηκτική ξανθιά διαθέτει πληθωρικές καμπύλες και μπούστο και είναι τα προσόντα αυτά που την έχουν διάσημη.


Τα μικροσκοπικά μπικίνι αδυνατούν κάθε φορά να συγκρατήσουν τα πληθωρικά της κάλλη και είναι αυτές οι πόζες, που κάνουν το ανδρικό κοινό να τη λατρεύει. Στο λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει συχνά σέξι φωτογραφίες της, πότε με μπικίνι ή εσώρουχα και πότε από την ώρα που γυμνάζεται. Και τα likes για την πληθωρική και εντυπωσιακά γυμνασμένη Amy Lee Summers «πέφτουν» βροχή. 
Top