Η Μαρία Σαμαρίνου αποχώρησε από το Survivor οικειοθελώς. Στο Συμβούλιο του νησιού, δεν έγινε μόνο η ψηφοφορία για αποχώρηση, αλλά ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε και την οικειοθελή αποχώρηση της παίκτριας των Διασήμων, η οποία δεν άντεξε στις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού.

Η ίδια, θέλοντας να εξηγήσει ακριβώς τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως είπε, θέλησε να προστατεύσει την καριέρα της ως αθλήτρια του αλπικού σκι, καθώς ένιωθε το σώμα της να εξασθενεί.

"Είναι πραγματικά συγκινητικό να διαβάζω τόσο όμορφα μηνύματα και θέλω από καρδιάς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλη την πορεία μου στο SURVIVOR. Δυστυχώς βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την οικειοθελή αποχώρηση μου από το παιχνίδι με βασικό λόγο το ότι θέλω να προστατεύσω την καριέρα μου στον πρωταθλητισμό και στο αλπικό σκι όντας ενεργή αθλήτρια. Η μυική ατονία που ένιωθα από την αρχή του παιχνιδιού λόγω της πείνας γινόταν όλο και μεγαλύτερη καθώς και η φυσική κατάσταση που έχτισα όλα αυτά τα χρόνια με κόπο και θυσίες ένιωσα ότι εξασθενεί. Παρόλα αυτά το παιχνίδι ήταν ένας σταθμός στη ζωή μου που με σημάδεψε και που μου έμαθε πολλά πράγματα. Είμαι ευγνώμων για τη συμμετοχή μου σε αυτό και ευχαριστώ την ΟΜΑΔΑΡΑ μου,τους συμπαίκτες μου αλλα και τους αντιπάλους μου που βρέθηκαν εκεί μαζί μου, μου έδωσαν μαθήματα ζωής και θα είναι πάντα στην καρδιά μου...Υγεία και δύναμη σε όλους!!!", έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

 
Top