Η Κατερίνα Δαλάκα είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού Survivor. Ωστόσο, πολλά είναι αυτά που δεν δείχνουν οι κάμερες. Η γνωστή αθλήτρια όπως αναφέρθηκε, τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από μία ίωση, όμως η αλήθεια είναι αλλού.

Όπως αναφέρει το Youweekly.gr, η Κατερίνα εδώ και πολλές ημέρες έδειχνε ότι δεν ήταν καλά. Μάλιστα, όπως μεταφέρει άνθρωπος της παραγωγής, ένα βράδυ οι φωνές της ακούστηκαν παντού και η Όλγα Φαρμάκη έτρεξε να φωνάξει κάποιον από την παραγωγή για βοήθεια. Η Κατερίνα είχε κουρνιάσει στο πάτωμα και κρατούσε την κοιλιά της ενώ φαινόταν ότι δυσκολευόταν να μιλήσει. Έτσι την μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, θεωρώντας ότι έφαγε κάτι από το δάσος το οποίο της προκάλεσε δηλητηρίαση, όμως όταν έφτασαν στο νοσοκομείο κατάλαβαν ακριβώς τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τελευταίο διάστημα έχει κοπεί η περίοδος της παίκτριας των "Διασήμων", εξαιτίας των συνθηκών που βιώνουν εκεί, και αυτό της προκαλεί τρομερά πρηξίματα, ζαλάδες και πόνους στην κοιλιά.

Αυτό είχε συμβεί και πέρυσι, και πάλι δεν το είχαν δείξει οι κάμερες για ευνόητους λόγους, για να προστατεύσουν τα κορίτσια.

 
Top