Οι εποχές πάνε κι έρχονται, όμως η επιθυμία μας για ανανέωση παραμένει σταθερή οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Και όταν μιλάμε για ανανέωση, αναφερόμαστε εκτός των άλλων και στην εξωτερική μας εμφάνιση.

Ένα ραντεβού για μανικιούρ μπορεί στο λεπτό να αναπτερώσει το ηθικό μας και το γνωρίζουμε πολύ καλά! Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά σχέδια για νύχια ανά εποχή, ώστε να πάρετε ιδέες και να είστε προετοιμασμένες ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Άνοιξη

1. Αποξηραμένα λουλούδια




Υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχθείτε την άνοιξη από αυτό το μανικιούρ; Τα λουλούδια είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας όταν μιλάμε γι’ αυτή την εποχή του χρόνου, οπότε δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα νύχια μας!

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικά μικροσκοπικά αποξηραμένα άνθη και ένα πολύ δυνατό top coat για να τα σταθεροποιήσετε. Πριν ξεκινήσετε, τοποθετήστε τα λουλούδια ανάμεσα στις σελίδες ενός βιβλίου για να γίνουν πιο επίπεδα πριν από την εφαρμόγη στα νύχια σας.
2. Tweed




Όπως ακριβώς τα tweed πανωφόρια είναι τα ιδανικά για τη μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη, έτσι και το tweed σχέδιο στα νύχια είναι τέλειο για να υποδεχτούμε σιγά-σιγά τις πρώτες ζεστές ημέρες του χρόνου.
ΠερισσότεραHome


Ο Βρετανός ΥΦΕΞ αποκάλεσε τον Τζούλιαν Ασάνζ «άθλιο σκουλήκι»


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε παιδικό σταθμό


Ρόδος: Στη φυλακή ο φυγόποινος που σκότωσε τη γιαγιά του


Anadolu: Με φυλάκιση 5 ετών απειλούνται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί


Κύκλο συναντήσεων με φορείς για τις ελλείψεις φαρμάκων από τον ΕΟΦ


Το tweed ύφασμα είναι συνώνυμο της κομψότητας και έγινε διάσημο από την Coco Chanel στη δεκαετία του ’30, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι με ένα τέτοιο μανικιούρ θα κερδίσετε σίγουρα τις εντυπώσεις! Απλά εφαρμόστε μία βάση στο χρώμα που επιθυμείτε και ξεκινήστε να σχεδιάζετε γραμμές ανεξέλεγκτα.
3. Πουά




Τα πουά σχέδια είναι πάντα ανάμεσα στα αγαπημένα μας για το ανοιξιάτικο μανικιούρ μας, αλλά όταν συνδυάζονται με έντονα χρώματα μας αρέσουν ακόμα περισσότερο! Το καλό με αυτό το σχέδιο είναι ότι μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε. Απλά επιλέξτε την αγαπημένη σας απόχρωση σε 2-3 διαφορετικούς τόνους και αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να έχετε πολύ σταθερό χέρι για να τα καταφέρετε. Είναι πιο εύκολο από το να σχεδιάζατε γραμμές ή σχήματα που απαιτούν απόλυτη ακρίβεια.
Καλοκαίρι
1. Ombre




Η τεχνική ombre πέρα από τα μαλλιά φαίνεται ότι έχει κατακλύσει και το μανικιούρ μας. Το καλοκαίρι λέμε «ναι» στις διχρωμίες που θυμίζουν ηλιοβασίλεμα και θάλασσα, αλλά πάντα επιλέγοντας παστέλ αποχρώσεις που αποτελούν σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού.

Κι ενώ μπορείτε να φτιάξετε πολλά σχέδια μόνες σας, αυτή η τεχνική έχει μια παραπάνω δυσκολία όσο εξοικειωμένες κι αν είστε με το αντικείμενο, οπότε θα καλύτερα να προγραμματίσετε ραντεβού για μανικιούρ εάν θέλετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.
2. Navy




Δε νοείται καλοκαιρινό μανικιούρ χωρίς navy σχέδια! Η τριχρωμία μπλε-κόκκινο-άσπρο γίνεται η αγαπημένη μας μόλις πιάσουν οι πρώτες δυνατές ζέστες! Άγκυρες, σωσίβια, βάρκες πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο στα νύχια μας και μάς προετοιμάζουν για τις διακοπές που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Προτιμήστε ως βάση το μπλε χρώμα και «παίξτε» με κόκκινα και λευκά σχέδια που θα ολοκληρώσουν το navy μανικιούρ σας! Όσες από εσάς το ‘χετε με τη ζωγραφική μπορείτε να πειραματιστείτε μόνες σας, οι υπόλοιπες κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!
3. Βυθός




Εάν ανήκετε στις πιο τολμηρές, αυτό το μανικιούρ προορίζεται ειδικά για εσάς! Κατεξοχήν χρώμα που θυμίζει καλοκαίρι, το γαλάζιο δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Όταν μάλιστα συνδυάζεται με ευφάνταστα σχέδια που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα, τότε το αποτέλεσμα απογειώνεται.

Επιλέξτε γαλάζιο βερνίκι με χρυσόσκονη ή χωρίς για να σχεδιάσετε την άποψη του βυθού στα νύχια σας και προσθέστε μερικά στρας, εάν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα το μανικιούρ σας. Αυτό το σχέδιο είναι σίγουρο ότι θα σας βάλει κατευθείαν σε mood διακοπών.
Φθινόπωρο
1. Μάρμαρο



Με το τέλος του καλοκαιριού, τα έντοντα χρώματα στα νύχια δίνουν τη θέση τους σε πιο «ήσυχες» αποχρώσεις. Το φθινοπωρινό μανικιούρ χαρακτηρίζεται από ελαφρώς πιο μουντά χρώματα, ενώ και αυτή την εποχή οι επιλογές που έχετε σε σχέδια είναι αμέτρητες!

Το μοτίβο του μαρμάρου έχει γίνει πολύ δημοφιλές τον τελευταίο χρόνο και είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για μία πιο ομαλή μετάβαση στα σκούρα χρώματα του χειμώνα. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε όλα τα δάχτυλα εάν ανήκετε στις πιο τολμηρές ή να το συνδυάσετε με μαύρο βερνίκι για ένα πιο κλασικό αποτέλεσμα.
2. Φύλλα



Το φθινόπωρο είναι συνδεδεμένο με τα φύλλα των δέντρων που πέφτουν. Εάν λοιπόν θέλουμε να είμαστε πιο επίκαιρες από ποτέ, επιλέγουμε αυτό το σκηνικό για το μανικιούρ μας. Κιτρινισμένα φύλλα, κλαδιά δέντρων, σκιουράκια και οτιδήποτε άλλο θυμίζει φθινόπωρο κατέχει μία θέση στα νύχια μας!

Οι αποχρώσεις στις οποίες θα κινηθείτε, ποκίλλουν από καφέ μέχρι πορτοκαλί και κίτρινο. Μην περιοριστείτε σε κλασικά χρώματα, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και τολμήστε να κάνετε την ανατροπή.
3. Χρυσό & glitter



Το glitter αφήνει τις έντονες αποχρώσεις του καλοκαιριού πίσω του και προσαρμόζεται στα πιο ζεστά χρώματα του φθινοπώρου. Αυτή την περίοδο το χρυσό χρώμα έχει την τιμητική του! Είτε σε ροζ χρυσή απόχρωση όπως στη φωτογραφία, είτε σε πιο σκούρα που κοκκινίζει, ένα χρυσό βερνίκι δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας.

Εάν θέλετε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα στα χέρια σας, χρησιμοποιήστε το ως βάση και προσθέστε λεπτομέρειες με glitter σε μερικά από τα νύχια σας. Plus: Αυτό το μανικιούρ ταιριάζει υπέροχα με τα χρυσά αξεσουάρ σας!
Χειμώνας
1. Αστέρια



Μπορεί όλους τους προηγούμενους μήνες – εκτός από μικρές δόσεις – το μαύρο χρώμα να μην είχε θέση στα νύχια μας, όμως τώρα έρχεται να διεκδικήσει το χώρο που του αναλογεί στο χειμωνιάτικο μανικιούρ μας! Μαύρο, ασημί και σχέδια με αστέρια αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας!

Μεταφέρετε στα νύχια σας το σκηνικό του έναστρου ουρανού, που εκτός από ρομαντισμό αποπνέει και μία πιο ροκ ατμόσφαιρα. Διαλέξτε glitter σε ασημί απόχρωση ως βάση και μαύρα αστέρια για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας ή τον αντίστροφο συνδυασμό εάν δεν θέλετε να το παρακάνετε. Η επιλογή είναι δική σας!
2. Καρό



Το καρό μοτίβο σε διαφορετικές αποχρώσεις είναι ιδανικό για τα νύχια μας τον χειμώνα. Αν μη τι άλλο, παραπέμπει στις κλασικές κουβέρτες και τα χοντρά πανωφόρια που θυμίζουν από μόνα τους την πιο κρύα εποχή του χρόνου.

Εάν λοιπόν θέλετε να μεταφέρετε αυτό το χουχουλιάρικο σκηνικό και στο μανικιούρ σας, τα παραπάνω σχέδια είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε! Μπορείτε να επιλέξετε ασπρόμαυρες αποχρώσεις ή να προτιμήσετε κόκκινο-πράσινο συνδυασμό, όταν πλησιάζουμε στον Δεκέμβρη και το εορταστικό κλίμα το επιτρέπει.
3. Χριστούγεννα



Κι έχοντας φτάσει πλέον στα Χριστούγεννα, αναζητάμε το ιδανικό μανικιούρ για να συνδυάσουμε την εορταστική μας εμφάνιση για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Εδώ οι επιλογές είναι αμέτρητες τόσο σε χρώματα όσο και σε σχέδια!

Το κόκκινο πρωταγωνιστεί στο μανικούρ μας τον Δεκέμβριο, είτε σε μορφή glitter είτε σε ό,τι απόχρωση μπορείτε να φανταστείτε! Χριστουγεννιάτικα δέντρα, αστέρια, Άγιοι Βασίληδες και κάθε τι παραπέμπει στην πιο μαγική εποχή του χρόνου, μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για εσάς!
 
Top