Η 34χρονη καλλονή είναι η πρέσβειρα της Ρωσίας για το φετινό Μουντιάλ και οι φήμες την θέλουν να είναι ο νέος έρωτας του προέδρου
Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει νέα αγαπημένη. Είναι ξανθιά, είναι κούκλα, είναι πανύψηλη, είναι η πρώην Μις Ρωσία του 2003 και η πρέσβειρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Η καλλονή που ακούει στο όνομα Βικτόρια Λοπίρεβα αποτελεί το «πρόσωπο» ...της Ρωσίας για το φετινό Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι και όπως φαίνεται έχει κλέψει την καρδιά του.

Ο ξένος Τύπος έχει βουήξει και όλοι μιλούν πλέον για το νέο κορίτσι του Πούτιν. Η Βικτόρια όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος αν μπει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απολαμβάνει μια άνετη και πλουσιοπάροχη ζωή. 

Ο λογαριασμός της 34χρονης είναι γεμάτος από φωτογραφίες με ταξίδια της σε ευρωπαϊκές πόλεις, εξωτικούς προορισμούς, στιγμιότυπα από τη διαμονή της σε πανάκριβα ξενοδοχεία ενώ στις selfies της φροντίζει πάντα να προβάλει τα πανάκριβα αξεσουάρ και κοσμήματα που έχει στη συλλογή της.






Οι φήμες για τη σχέση της με τον Πούτιν
Η Βικτόρια πριν από λίγες μέρες μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram παρότρυνε τους 1,8 εκατομμύρια ακολούθους της να ψηφίσουν τον Πούτιν στις τελευταίες προεδρικές εκλογές. Μάλιστα την ημέρα των εκλογών επισκέφτηκε το κέντρο παρακολούθησης ψήφων στη Μόσχα. Η Βικτόρια μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγραψε: «Μια νέα εβδομάδα, αλλά με αέρα σταθερότητας για τα επόμενα έξι χρόνια».


Ποια είναι η Βικτόρια Λοπίρεβα
Η 34χρονη Βικτόρια Λοπίρεβα, πρώην Μις Ρωσία του 2003, είναι ένα πρόσωπο εξαιρετικά διάσημο κι αγαπητό στη χώρα και γι αυτό ομόφωνα ψηφίστηκε ως πρέσβειρα της μεγάλης αυτής διοργάνωσης. Το κορίτσι έχει πολλές ασχολίες, καθώς ασχολείται με την υποκριτική, την τηλεόραση , το μόντελινγκ, ενώ ασχολείται και με το διαδίκτυο, όντως μπλόγκερ. Περιοδικά όπως το Cosmopolitan, το Gala, το L’Oficiel, το Beauty, το Beauty Unlimited, έχουν φιλοξενήσει την Λοπίρεβα στις σελίδες τους.

.
Τι λέει ο ξένος και ο ρωσικός Τύπος
Πηγές στη Ρωσία αναφέρουν ότι η Λοπίρεβα κέρδισε τη θέση της Πρέσβειρας χάρις στην εύνοια που απολαμβάνει από τον Ρώσο πρόεδρο. Σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα Page Six: «Καλύτερα να είσαι στο πλευρό του Πούτιν, παρά εναντίον του».
Ο Ρώσος πρόεδρος όπως είναι γνωστό από το γάμο του με την Λουντμίλα έχει αποκτήσει δύο κόρες. Επίσης αν και επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από την επί μακρόν σχέση του με την Ρωσίδα πρώην Ολυμπιονίκη στη ρυθμική γυμναστική Αλίνα Καμπάεβα έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.


.
 
Top