Η βαζελίνη είναι οικονομική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί έξυπνα για χρήσεις ομορφιάς.Και επειδή δεν λείπει συνήθως από κανένα σπίτι διάβασε πως μπορείς να την χρησιμοποιήσεις έξυπνα με τα παρακάτω beauty tips!

1.Είναι οι άκρες των μαλλιών σου ξηρές και αφυδατωμένες;
Βάλε λίγη βαζελίνη στα μαλλιά σου και απευθείας θα δεις τη διαφορά!

2.Λερώνεις κάθε φορά που βάφεις τα νύχια σου και φαίνονται χάλια;

Βάλε πριν τα βάψεις λίγη βαζελίνη σαν βάση και σίγουρα δεν θα σου φύγει καθόλου στο δέρμα σου.

3.Σου αρέσουν οι πυκνές και μεγάλες βλεφαρίδες αλλά δεν θες να χρησιμοποιήσεις μάσκαρα;
Χρησιμοποίησε βαζελίνη αντί για μάσκαρα για να τους δώσεις το επιθυμητό μήκος και όγκο! Χρησιμοποίησε ένα παλιό βουρτσάκι μάσκαρα για να εφαρμόσεις το προϊόν στις βλεφαρίδες σου και είσαι έτοιμη.



4.Ντεμακιγιάζ: Αφαιρεί ακόμα και την πιο επίμονη μάσκαρα. Απλώστε με ένα βαμβάκι.



5.Κάντε τέλειο peeling σώματος: Ανακατέψτε βαζελίνη με θαλασσινό αλάτι για να δημιουργήσετε το δικό σας scrub.



6.Βάφετε τα μαλλιά σας και λερώνετε; Απλώστε βαζελίνη γύρω από τη γραμμή των μαλλιών πριν βάψετε τα μαλλιά σας ώστε να προστατέψετε το δέρμα σας από τη βαφή.



7.Θέλετε να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά σας και δεν έχετε μαλακτικό μαλλιών; Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης στα μαλλιά σας, πριν χρησιμοποιήσετε το σαμπουάν ώστε να λειτουργήσει ως μαλακτικό μαλλιών.



8.Θέλετε να έχει διάρκεια το άρωμα σας; Τοποθετήστε ένα λεπτό στρώμα βαζελίνης, προτού ψεκάσετε με την κολόνια σας. Θα κάνει το άρωμα να μείνει για περισσότερη ώρα ζωντανό.



9.Δεν έχετε αφρό για το ξύρισμα; Αντί για αφρό απλώστε μία πολύ μικρή ποσότητα βαζελίνης στην περιοχή και χρησιμοποιήστε ξυραφάκι. Θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο.

10.Ο γιακάς στο πουκάμισο σου ή στην μπλούζα σου σε ενοχλεί και σου φέρνει ερεθισμό; Άπλωσε λίγη βαζελίνη στον λαιμό σου και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.



Και φυσικά όλες ξέρουμε ότι για σκασμένες φτέρνες και αγκώνες είναι ότι πρέπει !
 
Top