Με σκορ 10-2 οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο άνεσης και έτσι τα κρεβάτια και τα μαξιλάρια θα μείνουν για μία ακόμη εβδομάδα στην καλύβα τους. Αυτή τη φορά, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και ένα μασάζ στην παραλία τους. Η νίκη έφερε χαμόγελα στους Διάσημους αν και ακόμα τους προβληματίζει η αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Οι Μαχητές από την άλλη φαίνεται να είναι διχασμένοι και να έχουν… στο στόχαστρο τους νέους παίκτες. Αργότερα, στο κουίζ της ημέρας, οι παίκτες έπαιξαν χαλαρά και διασκέδασαν με τις ερωτήσεις του Σάκη Τανιμανίδη. Νικητής ήταν ο Πάνος που διάλεξε τη Μελίνα, τον Ηλία και τον Χάρη για να φάνε τη μηλόπιτα. Λίγο πριν την αποχώρηση των παικτών από το κουίζ, Θοδωρής και Ηλίας λογομάχησαν έντονα επιβεβαιώνοντας το ταραγμένο κλίμα στην ομάδα των Μαχητών.

«Καλά εσύ κατινιάζεις και τα λες στον Κώστα για ποιο λόγο;» , είπε ο Ηλίας Γκότσης στον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο. «Τι λες ρε;», του απάντησε εκείνος με τον Ηλία να συνεχίζει: «Τι λες; Εσύ τι λες; Όλο κάτι να πεις. Για ποιο λόγο και τα λες και επηρεάζεις; Πας και του το λες για ποιον λόγο. Για να μη χάσεις το γλυκό»;

Μάλιστα ο καβγάς συνεχίστηκε με τον Θεοδωρόπουλο να λέει ότι γίνεται σόου για την κάμερα και του ζητάει να τα πουν οι δυο τους.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

 
Top