«Αγάπη- Νερό- Ύπνος- Υγιεινή Διατροφή»: Το μυστικό ομορφιάς της Brooke Shields έχει τέσσερις συνισταμένες.

Η Brooke Shields κολύμπησε στη «Γαλάζια Λίμνη» της επιτυχίας τη δεκαετία του 80’ και γεύτηκε την αναγνώριση νωρίς. Στα 52 της χρόνια, σκέφτηκε να δημιουργήσει κάτι που πληροί τις προδιαγραφές για να αντέξει στο χρόνο. «Τimeless» είναι το όνομα της συλλογής ρούχων που υπογράφει η ηθοποιός.

Το εγχείρημα της Brooke Shields έχει ενδιαφέρον: στόχος της, να εκφράσει τις στιλιστικές ανάγκες των γυναικών στις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Ρούχα άνετα, κομψά, ευκολοφόρετα, θηλυκά. Αυτά που αγκαλιάζουν το σώμα, που χαρίζουν μια ανάλαφρη αίσθηση, που κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη. Η «Timeless» συλλογή της Brooke Shields (σε συνεργασία με το brand QVC) περιλαμβάνει ready-to-wear ρούχα ( πουκάμισα, φλοράλ τοπ, φούστες) και αξεσουάρ (φουλάρια και κοσμήματα) αλλά και μια υπέροχη πρόταση για το all time classic κομμάτι του γυναικείου (αλλά και ανδρικού) ρουχισμού. H Βrooke Shields προτείνει το τζιν που κολακεύει κάθε γυναίκα μετά τα 40 (και τα 50) της χρόνια. Η ηθοποιός «άκουσε» τις δικές της ανάγκες.


Δημιούργησε ένα άνετο τζιν που έχει την αίσθηση του κολάν: που αγκαλιάζει το σώμα και δεν το «κούμπωμά» του δεν είναι πονοκέφαλος. Mε το τζιν που λανσάρει η Brooke Shields δεν έχεις άγχος για το φερμουάρ και το κουμπί (η κατασκευή τους είναι ιδιαίτερα ανθεκτική) και βέβαια το ύφασμά του δεν κουράζει το σώμα.

«Πιστεύω ότι πρέπει να προσπαθούμε να δείχνουμε το σώμα μας και όχι να το κρύβουμε. Το ίδιο προσπαθώ να διδάξω και τα παιδιά μου. Να γιορτάζουν την μοναδικότητά τους, όποιο νούμερο κι αν φορούν, όπως κι αν δείχνουν στην εξωτερική τους εμφάνιση».
QVC
QVC
QVC
 
Top