Σχεδόν καθημερινά λανσάρεται ένα καινούργιο υγρό κραγιόν στην αγορά που υπόσχεται μακρά διάρκεια με απίστευτη κάλυψη. Αλλά πιο συχνά τα αποτελέσματα είναι ξηρές φόρμουλες που θέτουν σε κίνδυνο την ενυδάτωση και την ευτυχία των χειλιών σας. Καθόλου ευχάριστο.

Στον πόλεμο των ματ υγρών κραγιόν, το Rouge Allure Ink Matt της Chanel βγαίνει νικητής. Στην πραγματικότητα, δεν προκειται καν για το τυπικό ματ υγρό κραγιόν. Γλιστράει σαν gloss, αλλά στεγνώνει με ένα απαλό βελούδινο φινίρισμα. Για την ακρίβεια θα το λέγαμε περισσότερο σουέτ παρά ματ.



Φτιαγμένο με φυτικά έλαια, πολυμερή υλικά και κεριά, είναι αρκετά ενυδατικό και έχει άνετη αίσθηση στα χείλη όλη την ημέρα. Και ευτυχώς, δεν χρειάζεται να απολεπίσετε ή να προετοιμάσετε τα χείλη σας με primer και balm πριν το χρησιμοποιήσετε.


Έρχεται σε 12 αποχρώσεις, με το κλασικό κόκκινο-κεραμιδί, το φωτεινό κοραλλί και το βαθύ καφέ της σοκολάτας ανάμεσά τους.



Αν βέβαια ψάχνετε για ένα από αυτά τα υγρά κραγιόν με ματ φινίρισμα που είναι επίπεδο, δεν κινείται και στεγνώνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αυτή δεν είναι η φόρμουλα για εσάς. Είναι πολύ πιο πολυτελές και εκλεπτυσμένο (είναι Chanel, άλλωστε) και όταν τοποθετηθεί, στεγνώνει με μια γυαλιστερή λάμψη που κάνει το κραγιόν σας να δείχνει σχεδόν σφραγισμένο.



 
Top