Το Instagram έχει αναδείξει πολλές «αιθέριες υπάρξεις» στην εποχή που ζούμε. Αυτή τη φορά το νέο «αίμα» έρχεται από την Ισπανία και πρόκειται για ένα μοντέλο που οι φωτογραφίες έχουν «ξεσηκώσει» το διαδίκτυο.

Ο λόγος για την όμορφη μελαχρινή Eva Padlock. Γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1984 και μεγάλωσε στην Βαρκελώνη της Ισπανίας. Σπούδασε εσωτερική διακόσμηση στο «Escola Massana», αλλά την κέρδισε η showbiz, αφού έχει το απόλυτο σώμα με υπέροχο μπούστο που το προβάλει με πολύ έντεχνο τρόπο.

Η Eva ασχολείται τακτικά με τις φωτογραφήσεις για πολύ γνωστές εταιρείες όπως Marciano, Monster Energy και Guess. Το ταλέντο της το έχει παραδεχθεί ως το αντρικό διαδικτυακό περιοδικό «Sports Illustrated» που της έχει κάνει αφιέρωμα.. Έχει το σώμα που σε κάθε περίπτωση αξίζει θαυμασμού.


Εάν κάποιος δει τους λογαριασμούς της σε Facebook αλλά και στο Instagram, δύσκολα θα αρνηθεί να την ακολουθεί. Μπορεί να είναι 31 ετών, αλλά δεν φαίνεται καθόλου. Έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 474 χιλιάδες followers. Πάρτε μία ματιά από το τι εστί Eva Padlock.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:










 
Top