Τα μακριά, αντάξια της Ραπουνζέλ, μαλλιά, είναι το όνειρο κάθε κοπέλας. Λίγες όμως μπορούμε να τα έχουμε χωρίς να δείχνουν άτονα, ταλαιπωρημένα και φλατ. Τι θα έλεγες όμως αν σου αποκαλύπταμε μερικά έξυπνα τρικ για να το πετύχεις; Fake it till you make it, που λένε.



1. Πιο ίσιο δεν έχει

Σίγουρα θα το ‘χεις παρατηρήσει. Έστω και λίγο όταν ισιώνεις τα μαλλιά σου, μοιάζουν πιο μακριά, πόσο μάλλον αν τα ισιώσεις εντελώς. Εκτός βέβαια αν έχεις ολόισια από φυσικού σου, οπότε περνάμε στο δεύτερο βήμα.

2. Τακτικό καθάρισμα

Ναι είναι ο εφιάλτης σου, πρέπει όμως κάθε 3-4 μήνες να κόβεις τις ουρίτσες προκειμένου να καθαρίζουν και να δείχνουν πιο υγιή. Διότι αν τα αφήνεις με ψαλίδα, εκείνη όσο περνάει ο καιρός θα ανοίγει, επομένως όχι πιο μακριά, πιο κοντά θα φαίνονται!



3. Άλλαξε χωρίστρα

Και συγκεκριμένα, φέρτην στο κέντρο. Έτσι, τα «μοιράζεις» σε δύο ίσα μέρη και δημιουργείς την ψευδαίσθηση ότι είναι μακρύτερα.



4. Τα βλέπουμε διπλά

Πώς θα προσθέσεις λίγα παραπάνω εκατοστά στην αλογοουρά σου; Πιάνοντας δύο! Η παρακάτω εικόνα δείχνει πόσο εύκολο είναι και πόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα έχει.


http://y-olo.gr/post/
 
Top