Εντοπίστηκε απανθρακωμένος στις εγκαταστάσεις των πρώην ψυγείων «Αλεξόπουλου» στην περιοχή των Λεχωνίων – 21 οχήματα και από όμορους Νομούς και 54 άνδρες στη μάχη με τις φλόγες υπό τον φόβο εύφλεκτων υλικών.

Ένας άνδρας νεκρός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αλβανικής καταγωγής, εντοπίστηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, κατά την διάρκεια μεγάλης επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς που ξέσπασε μετά από έκρηξη στις εγκαταστάσεις των πρώην ψυγείων «Αλεξόπουλου» στην περιοχή των Λεχωνίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο Πυροσβεστικό Σώμα, το συμβάν στις εγκαταστάσεις προήλθε κατά την διάρκεια εργασιών και κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, που θα εξεταστούν από τους Αξιωματικούς οι οποίοι θα διενεργήσουν την Προανάκριση και οι οποίοι έχουν ήδη επικοινωνήσει και με τους ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων, οι οποίοι δεν επιβεβαιώνουν την παρουσία επιπλέον ανθρώπων στις εγκαταστάσεις.

Στη μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση καθώς μέσα στις εγκαταστάσεις υπάρχουν εύφλεκτα υλικά και την οποία συντονίζει ο ίδιος ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου κ. Χαράλαμπος Πόζογλου, συμμετέχουν συνολικά 21 οχήματα, αριθμός των οποίων έσπευσε και από όμορους Νομούς και 54 άνδρες, ενώ στο σημείο κατέφθασαν και κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ.

Πρόκειται, τέλος, για τις πρώην εγκαταστάσεις της οικογένειας του επί σειρά ετών δημάρχου Λεχωνίων και αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, αείμνηστου Δημήτρη Αλεξόπουλου, επί των ημερών του οποίου γνώρισαν μεγάλη άνθηση στον κλάδο.

www.e-volos.gr
 
Top