Στο Συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν για άλλη μια φορά χθες οι Διάσημοι, καθώς έχασαν από τους Μαχητές στο αγώνισμα ασυλίας.

Όλοι οι παίκτες των Διασήμων ψήφισαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση για άλλη μία φορά, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα πρότεινε τον Γιάννη Τσίλη και ο Μιχάλης Μουρούτσος της Ξένια από τους Rec.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, η Κατερίνα Δαλάκα, είπε πως έχει έρθει κοντά με όλα τα κορίτσια, εκτός από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στη συνέχεια, ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε την παρουσιάστρια αν είναι μέλος της παρέας των κοριτσιών και η ίδια αφού πρώτα τον προέτρεψε να ρωτήσει τις ίδιες, στη συνέχεια αποκάλυψε τη συμφωνία που είχαν κάνει οι Διάσημοι πριν μπει εκείνη στο Survivor.

«Είχαν ειπωθεί πράγματα πριν εγώ μπω. Ότι όλοι λόγω των σχέσεων που έχουν, κάποιοι είναι παντρεμένοι, κάποιοι έχουν σοβαρούς δεσμούς, είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θα υπάρχουν κάποια όρια στη συμβίωση. Για να μην παρεξηγηθούμε, επειδή δεν ξέρουμε τι μπορεί να βλέπει ο κόσμος, έχει ειπωθεί να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί», ανέφερε.

«Αυτό γνωστοποιήθηκε και σε μένα με τον ερχομό μου. Ότι όλοι μας θέλουμε να προφυλάξουμε την προσωπική μας ζωή», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

 
Top