Η εναλλαγή των εποχών επιβάλλει αλλαγή ή αναπροσαρμογή της συνολικής εμφάνισής σου: από τα ρούχα και τα μαλλιά μέχρι το άρωμα που ψεκάζεις το σώμα σου.

Με τον χειμώνα να αποτελεί λοιπόν παρελθόν, ημερολογιακά τουλάχιστον και διανύοντας αισίως τον πρώτο μήνα της άνοιξης, τι θα έλεγες για μια γρήγορη ματιά στα αρώματα που θα φέρουν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας στο στυλ σου για να υποδεχτείς όπως πρέπει την πιο «ζωντανή» εποχή του χρόνου.

Boss Bottled Tonic Hugo Boss

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι η φρέσκια και αρρενωπή εκδοχή του κλασικού αρώματος του οίκου. Παντρεύει τις κιτρώδεις νότες με εκείνες του κέδρου και τις αναμειγνύει με μπαχάρια (τζίντζερ, κανέλα, γαρίφαλο) για ένα ζεστό, γλυκό και πικάντικο τελείωμα.

Θα το βρεις εδώ.

Acqua Di Parma Note Di Colonia II

Ξυλώδης δημιουργία που αναμειγνύει το βετιβέρ με το σανδαλόξυλο και το musk μαζί με νότες εσπεριδοειδών (πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ), μπαχαρικών (κάρδαμο) και βοτάνων (βασιλικός). Ένα ψέκασμα αρκεί για να αναδείξεις τα αρώματά του.

Θα το βρεις εδώ.

Hermes Terre D’Hermes

Κυκλοφόρησε το 2006 και έγινε viral, ενώ ακόμα και σήμερα, σχεδόν 11 χρόνια μετά, συνεχίζει να γίνεται ανάρπαστο. Το Terre d’Hermes έχει ως βάση του το βετιβέρ, νότες κορυφής τα άνθη λεμονιού και πορτοκαλιάς για φρεσκάδα, μεσαίες νότες το πατσουλί και τον κέδρο για ξυλώδες άρωμα και το μαύρο πιπέρι για να ανάβει τα αίματα.

Θα το βρεις εδώ.

Le Labo Neroli 36



Ιδανικό για τις πρωινές ώρες, το υδάτινο αυτό άρωμα διανθίζεται από τα αρώματα του γιασεμιού, του πορτοκαλιού και της βανίλιας. Λουλουδάτο και φρουτώδες είναι τόσο δροσερό, όσο γλυκό και μεθυστικό. Plus, είναι unisex, οπότε μπορεί να το δανείζεται και το κορίτσι σου.

Θα το βρεις εδώ.

Giorgio Armani Acqua di Gio

Συγκαταλέγεται στα κλασικά αρώματα, που έχουν ως βάση τους το νερό. Λέγεται ότι «γεννήθηκε» στη θάλασσα κάτω από τον καυτό ήλιο και με φόντο το μεσογειακό τοπίο. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι πρόκειται για ένα άρωμα που θα σε βγάλει μέχρι το καλοκαίρι.

Θα το βρεις εδώ.

Tom Ford Noir EDT



Η δροσερή εκδοχή του κλασικού αρώματος του οίκου μόδας του Tom Ford είναι ένα βοτανικό και φρουτώδες άρωμα με έξτρα νότες από έλαια λεμονιού, φασκόμηλου και κάρδαμου.

Θα το βρεις εδώ.


John Varvatos ‘Artisan Pure’

Από τις τελευταίες αρωματικές δημιουργίες του Josh Varvatos, το Artisan Pure, συνδυάζει ξυλώδεις με εσπεριδοειδείς νότες και αποπνέει φρεσκάδα χάρη στον ανθό λεμονιού και αρρενωπότητα χάρη στον κέδρο.

Θα το βρεις εδώ.

Maison Martin Margiela Replica ‘Jazz Club’

Ροζ πιπέρι, εκχύλισμα από ρούμι, φύλλα καπνού και βανίλια. Δυνατό, πικάντικο άρωμα που αρκούν δύο ψεκάσματα για να σε ακολουθεί η μυρωδιά του από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Θα το βρεις εδώ.

 
Top