Η άνοιξη είναι (σχεδόν) εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πώς θα ζωντανέψει η ντουλάπα. Τα μποτάκια δεν θα φύγουν ποτέ από τη ζωή μας, αλλά με τις πρώτες υψηλότερες θερμοκρασίες οι κάλτσες μοιάζουν με αποδημητικά πουλιά. Βγάζουν φτερά και μας εγκαταλείπουν.

Κι όπως κάθε φορά που αλλάζουμε κάτι, ξεκινάμε κι αεδώ από τη βάση του, στην περίπτωση αυτή σημαίνει ότι εστιάζουμε στα παπούτσια. Το στυλ που πρόκειται να κυριαρχήσει παντού την άνοιξη και το καλοκαίρι, σε όλα τα κορίτσια με γνώση γύρω από τη μόδα, είναι τα σουέντ παπούτσια με ασορτί τακούνια ντυμένα με σουέντ δέρμα. Φουλ του σουέντ δηλαδή. Το στυλ που πρόκειται να κυριαρχήσει παντού την άνοιξη και το καλοκαίρι, σε όλα τα κορίτσια με γνώση γύρω από τη μόδα, είναι τα σουέντ παπούτσια με ασορτί τακούνια ντυμένα με σουέντ δέρμα. Φουλ του σουέντ δηλαδή.

Τα έχουμε ήδη εντοπίσει στις πασαρέλες τις άνοιξης/καλοκαίρι 2018 και τώρα αρχίζουν να καδράρουν τα ράφια των λιανοπωλητών. Συνδυάζονται με τζιν και το αγαπημένο σας μπλουζάκι ή με ένα ρομαντικό φόρεμα, ακόμα και με δερμάτινο παντελόνι.

Και ανεξάρτητα από το ποιο είναι το προσωπικό σας στυλ, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από παπούτσια αυτής της σεζόν για να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας.

Διαλέξαμε μερικά πριν από εσάς για εσάς
Δείτε το εδώMANGO Παπούτσι μύτη μπαρέτα 29,99€
Δείτε το εδώMANGO Σανδάλι σταυρωτά λουριά 25,99€
Δείτε εδώ μία παραλλαγή του σουέντ με βελούδο: Uterque BEΛΟΥΔΙΝΕΣ ΕΞΩΦΤΕΡΝΕΣ ΜΥΤΕΡΕΣ ΓΟΒΕΣ 55.30 €
Δείτε το εδώUterque ΕΞΩΦΤΕΡΝΕΣ ΓΟΒΕΣ ΜΕ ΣΟΥΕΝΤ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ 89.00 €

thetoc.gr
 
Top