To αγαπάμε, το λατρεύουμε, μας βγάζει απ' τη δύσκολη θέση - μέχρι και σε ραντεβού το 'χουμε φορέσει. Το τζιν είναι η πιο σταθερή αξία στη ντουλάπα μας και μας αρέσει να το τιμάμε σε όλες τις εκδοχές του. 

Ειδικά την Άνοιξη, που οι επιλογές είναι ακόμα περισσότερες.



Denim on denim

Ton sur ton που λένε και οι Γάλλοι. Διότι αν δε συνδυάσεις το τζιν σου με ακόμα περισσότερο... τζιν, με τι θα το συνδυάσεις;



Βάλε λίγο χρωματάκι

Στο άλλο άκρο από το προηγούμενο στυλ, αυτό κι φωνάζει "άνοιξη"! Το τζιν μπουφανάκι σου παίρνει ακόμα περισσότερο στυλ αν το συνδυάσεις με ένα παντελόνι σε έντονο χρώμα. Γύρνα και τα μανίκια σου 1-2 φορέςκαι θα 'χεις το πιο stylish και cool σύνολο.



Κατευθείαν απ΄ το συνεργείο

Aν έχεις να δεις σαλοπέτα από τότε που ταργουδούσε ο Sakis "τώρα αρχίζουν τα δύσκολα", μήπως να την ξαναβάλεις στο οπτικό σου πεδίο; Και στη ντουλάπα σου; Όχι τίποτα άλλο, είναι και η τέλεια λύση όταν βαριέσαι να συνδυάσεις ρούχα μεταξύ τους.



Μακριά εκδοχή

Όχι, δεν υπάρχουν μόνο τα denim jackets. Υπάρχουν και οι πιο μακριές εκδοχές, οι οποίες μάλιστα είναι τέλειες για τις ανοιξιάτικες μέρες που κάνει και λίγη ψυχρούλα.



Put a blazer on it

Casual casual αλλά... το αγαπημένο σου τζινάκι, με ένα απλό σακάκι σε στυλ blazer παίρνει άααλλο ύφος. Φόρεσέ τα με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα (αποκλείεται να μην έχεις).



Για δέσιμο

Αν δε θέλεις να φορέσεις το τζιν jacket σου επειδή κάνει ζέστη, θέλεις όμως να το συμπεριλάβεις στο οutfit, μπορείς κάλλιστα να το δέσεις στη μέση και να φέρεις μια νότα από 90s στο ντύσιμό σου. 

 
Top