Σίγουρα είναι μεγάλος πειρασμός ν'ακολουθείς πάντα την τελευταία λέξη της μόδας και να ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου με ο,τι θεωρείται κάθε φορά φρέσκο.





Μέχρι τα 21 σου, όμως, αξίζει να επενδύσεις και σε μερικά κλασικά κομμάτια που θα φορέσεις ξανά και ξανά και θα αποτελέσουν την βάση πάνω στην οποία θα "χτίσεις" το στυλ σου. Να ποια είναι αυτά:



Ένα denim jacket

Όπως και το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, έτσι και ένα denim (τζιν) τζάκετ είναι ρούχο "πασπαρτού". Φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας, μπορείς να το συνδυάσεις σχεδόν με τα πάντα και είναι ο,τι πρέπει για μια δροσερή καλοκαιρινή νύχτα, για τα κρύα φθινοπωρινά πρωινά αλλά και ως έξτρα layer σ'ένα χειμωνιάτικο outfit.



Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες

Οι μπαλαρίνες πάνε και έρχονται στην μόδα, όμως είναι η ιδανική λύση όταν χρειάζεται κάποιο παπούτσι πιο κομψό από τα αθλητικά αλλά και πιο άνετο από τα ψηλοτάκουνα. Μπορούν να κάνουν ακόμα και το πιο ταλαιπωρημένο σου τζιν να δείξει chic και ταιριάζουν άψογα με φούστες και φορέματα. Οι πιο ευκολοφόρετες μπαλαρίνες είναι οι μαύρες και οι nude, αλλά αν θες να τους δώσεις πρωταγωνιστικό ρόλο στο ντύσιμό σου μπορείς να επιλέξεις κάποιο πιο τολμηρό χρώμα ή σχέδιο.



Ένα μαύρο blazer

Είναι το ρούχο-κλειδί για ένα πιο επαγγελματικό λουκ (ο,τι πρέπει για την παρουσίαση της πτυχιακής σου ή για μια συνέντευξη για δουλειά). Το βράδυ, είναι το κομμάτι που θα μεταφορφώσει έναν απλό συνδυασμό τζιν-μπλούζας στο απόλυτο party look.



Σκουλαρίκια-στρασάκια

Αν έχεις τρυπήσει τ'αυτιά σου, απλά δεν γίνεται να μην έχεις τέτοια! Τα μικρά γυαλιστερά σκουλαρίκια σε διάφορα χρώματα στολίζουν το πρόσωπό μας από το πρωί ως το βράδυ και πάνε με όλα τα στυλ. Το μόνο κακό είναι ότι χάνονται εξίσου εύκολα!



Ένα άσπρο, κάτασπρο t-shirt

Βαρετό; Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Πόσες φορές έχεις χρειαστεί κάτι απλό κι ουδέτερο για να εξισορροπήσεις ένα βαρυφορτωμένο look ή κάτι λευκό για να το φωτίσεις; Το πιο κοινό ρούχο στον κόσμο θα σου'δινε την λύση. Παρά την απλότητά του, δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις το κατάλληλο: συνήθως, η καλύτερη επιλογή είναι ένα t-shirt από μαλακό βαμβάκι και με χαλαρή εφαρμογή, δηλαδή ούτε πολύ κολλητό, ούτε πολύ φαρδύ.



Μαύρα μποτάκια

Ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots από δέρμα ή καστόρι επιτρέπουν άπειρους συνδυασμούς και μπορούν να φορεθούν σχεδόν όλο τον χρόνο. Δείχνουν υπέροχα με φούστες, φορέματα, σορτσάκια με ή χωρίς καλσόν, ανάλογα την θερμοκρασία. Στα θετικά τους πρόσθεσε και ότι κολακεύουν τα πόδια κάθε σχήματος και το χοντρό τους τακούνι σου χαρίζει ύψος χωρίς να σε κουράζει, όπως οι γόβες.



Ένα δερμάτινο jacket

Είναι ίσως το μοναδικό ρούχο που μπορεί να κάνει ακόμα και το πιο γιαγιαδίστικο λουλουδάτο φόρεμα να δείξει edgy. Μ΄ένα δερμάτινο jacket και ένα φουλάρι, ένα σκουφί ή ένα ωραίο κολιέ δημιουργείς το ιδανικό χαλαρό ντύσιμο για την σχολή ή τον καφέ.



Ένα ζευγάρι χαριτωμένα αθλητικά παπούτσια

Τα αθλητικά παπούτσια βρίσκονται ανάμεσα στα πιο αδικημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, αφού τα χρησιμοποιούμε μόνο αν πηγαίνουμε γυμναστήριο ή κάνουμε κάποιο σπορ. Πλέον όμως κυκλοφορούν σε ένα σωρό χαριτωμένα χρώματα και σχέδια, που μπορούν να δώσουν έναν ανάλαφρο sporty τόνο σε look που περιλαμβάνει ακόμα και φόρεμα και μας προσφέρουν άνεση όταν έχουμε πολλά τρεχάματα μέσα σε μια μέρα.



Ένα κολιέ statement

Πρόκειται για το αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει π.χ. το λευκό t-shirt που αναφέραμε νωρίτερα από λουκ για μες στο σπίτι σε outfit που σε πάει παντού!



Little Black Dress

Στη δουλειά και στο ραντεβού, στο μπαρ και στο θέατρο, το κλασικό "Μικρό Μαύρο" είναι το ρούχο-χαμαιλέων που αλλάζει στυλ ανάλογα με την περίσταση και τα αξεσουάρ που θα το συνδυάσεις. Όσον αφορά το μήκος, προτίμησε κάτι λίγο πιο πάνω από το γόνατο, ώστε να μην είναι ούτε κελεμπία, ούτε σούπερ μίνι- επομένως, ακόμα πιο εύχρηστο!
 
Top