Ανεση, δροσιά, κομψότητα: Η αγία τριάδα του καλοκαιρινού στυλ, που δεν εξαντλείται στο κομμάτι της ένδυσης, αλλά της συνολικής σου εικόνας, συμπεριλαμβανομένου του κουρέματος και κατ' επέκταση του χτενίσματος. Προς αυτή την κατεύθυνση, συγκεντρώσαμε έξι ηθοποιούς της μεγάλης και της μικρής οθόνης για να παρουσιάσουν τα haircuts και τα hairstyles του φετινού καλοκαιριού.


Το quiff του Chris Hemsworth



Πρόκειται για ένα κοντό κούρεμα με τριμαρισμένα τα μαλλιά στο πλάι και μεγαλύτερη πυκνότητα και μήκος στην κορυφή. Μία διακριτική εκδοχή του fade με ρετρό αναφορές, λόγω του επιμελώς ατημέλητου τρόπου με τον οποίο είναι φορμαρισμένο το quiff, η μακριά φράντζα.



Το φιλαριστό κοντό καρέ του Evan Peters



Ένα κούρεμα ιδανικό για όσους έχουν κυματιστά μαλλιά και απεχθάνονται ό,τι στιλιζαρισμένο.




Το ξυρισμένο γουλί του John Travolta



Τολμηρή επιλογή που λίγοι θα δοκίμαζαν. Ωστόσο, είναι η πιο φρόνιμη στην περίπτωση που οι συνέπειες της τριχόπτωσης είναι εμφανείς στο κεφάλι σου. Το μεγάλο ατού του; Το styling είναι περιττό.




Το slicked back καρέ του Brad Pitt



Πιο πάνω είδαμε την επιμελώς ατημέλητη εκδοχή του κοντού καρέ. Εδώ, έχουμε την στιλιζαρισμένη ή καλύτερη την old school, με τα μαλλιά να είναι ίσια, μακριά και χτενισμένα προς τα πίσω.




To taper fade του Darren Criss



Είδος του fade, το taper θέλει τα μαλλιά έντονα τριμαρισμένα στα πλαϊνά και εκείνα της κορυφής πυκνά, μακριά και σε στρογγυλό σχήμα, που θυμίζει το καπελάκι των 90s.



Το slicked back με τη χωρίστρα του Leonardo DiCaprio



Μετά το καρέ slicked back hairstyle του Pitt, έρχεται το κλασικό κοντό με τη χωρίστρα στο πλάι του Leo. Ένα χτένισμα - σήμα κατατεθέν της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ.

πηγη


 
Top