Τα all white ντυσίματα είναι από τα πιο κομψά αντρικά outfits και δίνουν ένα φρέσκο και καθαρό αέρα στο στυλ ενός άντρα. Επιπλέον είναι άκρως καλοκαιρινά. Είναι λανθασμένη η εντύπωση πως το μονόχρωμο ντύσιμο είναι βαρετό. Συγκεκριμένα δεν γίνεται ποτέ λάθος συνδυασμός λευκού ρούχου.

Τα τελευταία χρόνια τα all white party επανέφεραν το trend στη μόδα για άντρες και γυναίκες. Στους άντρες ταιριάζει ιδιαίτερα το look του ολόλευκου ντυσίματος και μάλιστα μπορεί να μεταφραστεί σε διάφορα στυλ για να ταιριάζει με αυτό που θες να πετύχεις.

Υπέροχα ολόλευκα outfits για άντρες!
Casual ντυσίματα


Για το καθημερινό απλό ντύσιμο υπάρχουν πολλές επιλογές. Εδώ δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια. Για δεκαετίες η αντρική καλοκαιρινή μόδα επαναφέρει τα λευκά πουκάμισα και τα αέρινα βαμβακερά παντελόνια. Μία σχετικά πρόσφατη προσθήκη είναι τα ολόλευκα sneakers με τα οποία μπορείς να ολοκληρώσεις το look.



Άλλη μία επιλογή για το casual style είναι το λευκό jean παντελόνι σε συνδυασμό με polo μπλουζάκι σε λευκό χρώμα. Αν είσαι καλεσμένος σε beach ή pool party μπορείς να διαλέξεις και λευκό αντρικό σορτς ενώ μπορείς να διαλέξεις boat shoes αντί για τα καθημερινά λευκά σου sneakers.


Επίσημο look

Δεν είναι λίγα τα γενέθλια, τα μεγάλα party, οι γάμοι και εκδηλώσεις στα οποία πρέπει να πάμε το καλοκαίρι. Το κλειδί εδώ είναι να κρατήσεις την απλότητα σε κάθε λευκό ρούχο που θα συνδυάσεις. Με ένα καλοκαιρινό σακάκι σε λευκό χρώμα θα δώσεις σε όλο το ντύσιμο την επισημότητα που χρειάζεται.



Για περισσότερο επίσημες εκδηλώσεις το λευκό κοστούμι είναι το μόνο που χρειάζεσαι. Μάλιστα με παπιγιόν ή γραβάτα σε πιο σκούρα χρώματα και παπούτσια που δεν γυαλίζουν θα έχεις ένα στυλ σοφιστικέ και δυναμικό. Το ολόλευκο look είναι μία υπέρβαση αλλά επίσης δείχνει την αυτοπεποίθηση σου.




 
Top