Το καλοκαίρι ήρθε, οι καύσωνες άρχισαν να είναι όλο και πιο συχνοί και εσύ περιμένεις πώς και πώς την καλοκαιρινή σου άδεια για να «δροσιστείς». Βασικά, είμαι σίγουρος πως ήδη φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε κάποια από τις παραλίες του φετινού σου καλοκαιρινού προορισμού, ξαπλωμένο σε μία άνετη ξαπλώστρα ενός beach bar παρέα με ένα δροσιστικό κοκτέιλ.

Σαν φρόνιμο και οργανωμένο παιδί που είσαι, έχεις φροντίσει προ πολλού να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα καλοκαιρινά σου αξεσουάρ (μαγιό, αδιάβροχα ρολόγια, αντηλιακά). Αν όχι, εμείς σου θυμίζουμε τις δικές μας προτάσεις σε μοντέρνα ανδρικά μαγιό , αδιάβροχα ρολόγια και αντηλιακά.

Κομψές σαγιονάρες για να συνδυάσεις με το μαγιό σου και όχι μόνο!

Ωστόσο, πέρα των παραπάνω, υπάρχει ακόμη ένα απαραίτητο καλοκαιρινό αξεσουάρ που πολλοί από εμάς τείνουν να υποτιμούν. Και αυτό το «υποτιμημένο»αξεσουάρ απαντά στο όνομα ανδρικές σαγιονάρες. Βλέπεις, οι σαγιονάρες αποτελούν τον «πιστό» σύντροφο και συνοδοιπόρο σου σε κάθε σου εξόρμηση στις παραλίες.

Για το λόγο αυτό οι αγαπημένες σου καλοκαιρινές σαγιονάρες θέλεις να είναι ανθεκτικές, άνετες και ασφαλώς κομψές. Πάνε οι εποχές που βολευόσουν με τις σαγιονάρες του «μπαμπά». Αν θες να κάνεις εντύπωση στην παραλία πρέπει να είσαι προσεγμένος από την κορυφή ως τα νύχια. Πίστεψέ με, οι γυναίκες τα παρατηρούν όλα (ναι, ακόμη και τις σαγιονάρες που φοράς).


Πάμε λοιπόν να δούμε 10 προτάσεις σε ανδρικές σαγιονάρες οι οποίες θα ταιριάξουν ιδανικά με το μαγιό σου ή με κάποιο «χαλαρό» καλοκαιρινό σου outfit (σε περίπτωση που θες να κάνεις απλά μία βόλτα στο αγαπημένο σου beach bar).


Superdry Printed Cork



Η Superdry όντας γνωστή για τα προϊόντα παραλίας της μας παρουσιάζει τη σειρά Printed Cork. Οι εν λόγω σαγιονάρες αποτελούν μία ιδιαίτερα άνετη και sport (ως προς το look) επιλογή. Η συγκεκριμένη σειρά διατίθεται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς προκειμένου οι σαγιονάρες σου να «κουμπώσουν» ιδανικά μαζί με το αγαπημένο σου μαγιό (συνδυάζεται ιδανικά με κάποιο floral ή άλλου τύπου print μαγιό). Διαθέτουν σόλα από αφρό για επιπλέον άνεση στο περπάτημα και αντικραδασμική προστασία. (Αγόρασέ το)


Diesel Splish

H Diesel γνωστή σε όλους μας για τα τζιν προϊόντα μας προτείνει τις σαγιονάρες Splish. Οι εν λόγω σαγιονάρες διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό ενώ διατίθενται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς. Εμείς σου προτείνουμε τον λευκό χρωματισμό γιατί βγάζει μια πιο καλοκαιρινή «αύρα» ενώ παράλληλα συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα μαγιό. Διαθέτει σόλα από συνθετικό υλικό που σου εξασφαλίζει άνετες βόλτες στην παραλία. (Αγόρασέ το)


Crocs Crocband Flip


Η Crocs γνωστή για την παραγωγή των σαμπώ παπουτσιών της, κυκλοφορεί τη σειράCrocand Flip. Η εν λόγω σειρά έχει ως πρωταρχικό της γνώμονα την άνεση σε συνδυασμό με την κομψότητα. Ο ολόλευκος χρωματισμός τους (διατίθεται και σε μαύρο) θα σε βοηθήσει να τις συνδυάσεις ιδανικά με κάποιο μονόχρωμο ή ριγέ μαγιό (λευκό ή μπλε αποτελούν τις καλύτερες επιλογές). Στην περίπτωση που επιλέξεις τον μαύρο χρωματισμό, μπορείς να τις συνδυάσεις με κάποιο μονόχρωμο μαγιό με έντονο χρώμα (κόκκινο, κίτρινο, λαχανί) ή τύπου military. Το «ατού» στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελούν οι μικρές μπίλιες που εντοπίζονται στην εσωτερική επιφάνεια της σόλας, οι οποίες σου προσφέρουν μασάζ ενώ εσύ περπατάς. (Αγόρασέ το)


Adidas Performance Eezay



Από τη στιγμή που αναφερόμαστε σε προϊόν της Adidas, δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά.Ποιοτικές, άνετες και sport σαγιονάρες, η σειρά Performance Eezay σου εγγυάται ξέγνοιαστες βόλτες στην παραλία. Είναι κατασκευασμένες από μαλακά-αφρώδη υλικά ενώ παράλληλα διαθέτουν διπλή σόλα για έξτρα άνεση. Διατίθενται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τις συνδυάσεις με μία πληθώρα από μαγιό. (Αγόρασέ το)



Reef Contoured Cushion

Γνωστή για τα προϊόντα της σε ανδρικές σαγιονάρες η Reef σου προτείνει τη σειρά Contoured Cushion. Ο διαχρονικός σχεδιασμός τους καθώς και τα εξαιρετικά υλικά κατασκευής σου εγγυώνται υψηλού επιπέδου άνεση στο περπάτημά σου. Ο καφέ χρωματισμός προσδίδει ένα πιο premium look κάτι που αναζητάς αν σκοπεύεις να τις συνδυάζεις με ένα κομψό καλοκαιρινό outfit (πέρα από το μαγιό σου) σε κάποιο beach bar. (Αγόρασέ το)
Reef Leather Smoothy

Ακόμη μία επιλογή της Reef στο άρθρο μας. Όπως είπαμε και πριν η εν λόγω εταιρεία αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές ως προς τις ανδρικές σαγιονάρες. To Leather Smoothy αποτελεί μία ποιοτική, όμορφη, δερμάτινη σαγιονάρα, η οποία σου υπόσχεται απίστευτη άνεση στο περπάτημά σου. Η ανατομική της σόλα θα βοηθήσει επιπλέον, προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος. Ο καφέ τους χρωματισμός θα σε βοηθήσει να τα συνδυάσεις με τα περισσότερα μαγιό (ιδανικός συνδυασμός ένα κοντό military τύπου μαγιό ή κάποιο μονόχρωμο μαγιό τύπου βερμούδα) καθώς και με πολλά καλοκαιρινά outfits. (Αγόρασέ το)


Levi’s Dodge Sportswear





Η Levi’s διαθέτει τη σειρά Dodge Sportswear, η οποία διακρίνεται για την άνεσή της και το sport look της. Το στέλεχος της σαγιονάρα είναι κατασκευασμένο από ύφασμα για επιπλέον άνεση, ενώ ο «ψηλός» πάτος βοηθά επιπλέον στον εν λόγω τομέα. Διατίθεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς, μαυρό-μπλε και κόκκινο-μπλε. Πέρα από το αγαπημένο σου μαγιό, οι συγκεκριμένες σαγιονάρες μπορούν να συνδυαστούν εξαιρετικά με κάποια τζιν βερμούδα (αν θελήσεις να κάνεις την εξόρμησή σου σε κάποιο beach bar με ένα πιο casual look). (Αγόρασέ το)


Geox U Artie



Η Geox πέρα από ποιοτικά και άνετα παπούτσια, διαθέτει και εξίσου άνετες και ποιοτικές σαγιονάρες. Οι σαγιονάρες Geox U Artie αποτελούν ίσως τις πιο άνετες σαγιονάρες του άρθρου μας. Το στέλεχος της σαγιονάρας είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από δέρμα και ύφασμα προς όφελος της άνεσης, ενώ η σόλα από καουτσούκ (για επιπλέον αντοχή). Ωστόσο, πέρα από τον τομέα της άνεσης οι συγκεκριμένες σαγιονάρες δεν υστερούν ούτε στον τομέα του στυλ. Ο μπλε (τζιν look)-μπεζ χρωματικός συνδυασμός τις καθιστά ιδιαίτερα κομψές δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τις συνδυάζεις-πέρα από το μαγιό σου-με κάποια βερμούδα (τζιν ή υφασμάτινη). (Αγόρασέ το)


Polo Ralph Lauren Marine



Η Polo Ralph Lauren γνωστή για την παραγωγή κομψών ενδυμάτων και υποδημάτων μας προτείνει τις σαγιονάρες Whtlbury Marine για τις εξορμήσεις μας στις παραλίες. Οι συγκεκριμένες σαγιονάρες πέρα από όμορφες είναι και ιδιαίτερα άνετες, γεγονός στο οποίο βοηθά και ο «ψηλός» τος πάτος. Ο μπλε-λευκός χρωματισμός τους τις καθιστά ιδανική επιλογή αν διαθέτεις κάποιο λευκό, μπλε ή ριγέ (με τους συγκεκριμένους χρωματισμούς) μαγιό. Παράλληλα, το κομψό τους look θα σε βοηθήσει να τις συνδυάσεις και με κάποιο outfit για την παραλία (π.χ. μία μπεζ βερμούδα με ένα μπλε ή λευκό polo Τ-shirt ή πουκάμισο). (Αγόρασέ το)


Timberland Wild Dunes



Ως τελευταία πρόταση του άρθρου μας αφήσαμε τις σαγιονάρες Wild Dunes της Timberland. Όπως θα παρατηρήσεις και εσύ από τη φωτογραφία αποτελούν μία ιδιαίτερα κομψή επιλογή. Σε αυτό, βέβαια, βοηθά και ο διαχρονικός σχεδιασμός τους καθώς και ο μαύρος χρωματισμός. Τα παραπάνω στοιχεία θα σε βοηθήσουν να τις συνδυάσεις και με μία πληθώρα από μαγιό. Επίσης, η δερμάτινη κατασκευή του στελέχους της σαγιονάρας θα σου προσφέρει άνεση κατά τη διάρκεια της βόλτας σου στην παραλία. Τέλος, θα μπορούσες να την συνδυάσεις και με κάποιο καλοκαιρινό outfit για παραλία , ιδανικά με μία βερμούδα (μπεζ ή ώχρα) και κάποιο T-shirt (λευκού ή γαλάζιου χρώματος). (Αγόρασέ το)


Bonus: Vivienne Westwood Sandal Frame



Ως bonus σου προσθέσαμε τις εν λόγω σαγιονάρες της Vivienne Westwood. Αν οι παραπάνω επιλογές σου φάνηκαν ιδιαίτερα απλές, εδώ θα βρεις αυτό που αναζητούσες. Οι Sandal Frame σαγιονάρες είναι τόσο κομψές που θα μπορούσαν κάλλιστα να αντικαταστήσουν κάποιο παπούτσι σου σε ένα καλοκαιρινό outfit. Ιδανικές για να παρουσιαστείς σε κάποιο pool-party ή στη πισίνα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Ασφαλώς, το γεγονός ότι είναι κομψές δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να θυσιάσεις κάτι στον τομέα της άνεσης. (Αγόρασέ το)
 
Top