Όχι μόνο στη ντουλάπα του, αλλά και στον χαρακτήρα του ή στο coffee table του σαλονιού του.

«Οι άντρες δεν ντύνονται καλύτερα σήμερα απ’ ό,τι στο παρελθόν», δεν είχε διστάσει να αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire ο Tom Ford. Κι εμείς δεν μπορούμε παρά αναρωτηθούμε, τι φταίει και συμβαίνει αυτό; Τι έκαναν τότε καλύτερα τα αρσενικά που σήμερα αγνοούν οι σύγχρονοι άντρες;

Ο διάσημος μόδιστρος, ο κατά πολλούς πιο καλά διαβασμένος στιλάτος τύπος στον κόσμο, γιορτάζει σήμερα, Tρίτη 27 Αυγούστου τα 58α γενέθλιά του και είναι εδώ για να σου λύσει όλες τις απορίες σχετικά με το καλό γούστο. Να σου αποκαλύψει όλα αυτά που πρέπει να έχεις, όχι μόνο στη ντουλάπα σου, αλλά και στον χαρακτήρα σου ή στο coffee table του σαλονιού σου για να κλέβεις τις εντυπώσεις με το στυλ σου.

Ένα bespoke μαύρο κοστούμι

Εκτός από κλασικό, αποτελεί κι εκείνο το κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε περίσταση που το black tie είναι το dress code.

Ένα μαύρο τζην

Το «κακό παιδί» της αντρικής μόδας ταιριάζει με όλα και ενδείκνυται τόσο για casual -συνδυασμένο με t-shirt και sneakers-, όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις -συνδυασμένο με σακάκι, πουκάμισο και loafers.


Ένα κομψό blazer

Επιτομή της κομψότητας και του smart casual look. Το blazer μπορείς να το φορέσεις από γάμο ή βάπτιση μέχρι στη δουλειά ή στην κυριακάτικη βόλτα σου, παντρεύοντάς το με ένα chino ή τζην παντελόνι και λευκά sneakers.


Ένα λευκό πουκάμισο

Όποιο και αν είναι το στυλ σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι το πασπαρτού άσπρο πουκάμισο μπορεί να συμβάλλει στην κομψότητά σου ανά πάσα εμφάνιση, ενώ σου προσφέρει ευελιξία κινήσεων και επιλογών, καθώς δεν υπάρχει χρώμα και σχέδιο γραβάτας που να μην του ταιριάζει.

Ένα ζευγάρι Oxfords

Το ιδανικό τελείωμα μιας επίσημης εμφάνισης. Στα Cap-Toe Oxfords επενδύεις μία φορά στη ζωή σου. Δεν είναι τυχαία από τα πιο ποιοτικά και διαχρονικά υποδήματα.Μαύρα απαραιτήτως.

Ολοκαίνουργια εσώρουχα και κάλτσες

Κανένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα φορούσε εσώρουχο ή κάλτσα που θα έμοιαζε με τυρί έμενταλ ή καλύτερα σουρωτήρι.


Ένα άρωμα που ξεχωρίζει

Αρώματα υπάρχουν πολλά στην αγορά. Ελάχιστα όμως είναι εκείνα που ταιριάζουν με τη φυσική μυρωδιά του δέρματός σου και την αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο. Επειδή λοιπόν το άρωμά σου αποτελεί την υπογραφή σου, πρόσεξε καλά ποιο θα επιλέξεις για να ψεκάσεις το λαιμό σου και το έσω μέρος των καρπών σου.

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου

Είναι το μοναδικό αξεσουάρ που μπορεί να αναβαθμίσει το πρόσωπό σου σε χρόνο dt. Αρκεί να έχεις επιλέξει ένα ζευγάρι, που ακολουθεί τους νέους κανόνες που επιτάσσει η μόδα και ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά σου, αλλά και με το προσωπικό σου στυλ.



Ένα καθημερινό ρολόι με μπρασελέ

Δηλαδή ένα ατσάλινο ρολόι που μπορεί να φορεθεί με την ίδια ευκολία τόσο με τζην και t-shirt όσο και με κοστούμι.

Μια κουρευτική μηχανή για τα δύσκολα

Τα μαλλιά σου φροντίζεις να είναι στην πένα. Η πυκνή και πλούσια γενειάδα σου, επίσης. Γιατί λοιπόν να μην κάνεις το ίδιο και για τις υπόλοιπες τρίχες-ανεπιθύμητες- που πιθανόν να ξεπροβάλλουν από αυτιά και μύτη;

Ένα χόμπι ή σπορ

Τόσο το πρώτο, όσο και το δεύτερο σε βγάζουν από τη ρουτίνα, σου προσφέρουν ενέργεια και ζωντάνια, ανασύρουν στην επιφάνεια αθέατα ταλέντα σου, σου φτιάχνουν τη διάθεση και φυσικά το σώμα.



Καλή αίσθηση του χιούμορ

Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να αποκτήσεις, αλλά αξίζει να δουλέψεις το χιούμορ σου. Γιατί στην τελική, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ικανότητα εκείνου του τύπου που ξέρει να αυτοσαρκάζεται, αλλά και να λέει ένα επιτυχημένο αστείο.

Καθημερινή ενημέρωση

Είτε αγοράζοντας την εφημερίδα της αρεσκείας σου -στην Ελλάδα δεν σου έχουν μείνει και πολλές επιλογές-, αν επιμένεις κλασικά, είτε σερφάροντας στο διαδίκτυο, πάντα υπεύθυνα. Ο Tom επιλέγει τον πρώτο και όπως τονίζει, «το να είσαι ενημερωμένος για το τι συμβαίνει γύρω σου, δεν διευρύνει μόνο τους ορίζοντες σου και σε κάνει διορατικό, αλλά και καλύτερο στην επικοινωνία με τους γύρω σου».


Λαμπερό χαμόγελο

Δεν κοστίζει τίποτε και μπορεί να σου χαρίσει τα πάντα, να σου ανοίξει όλες τις πόρτες.Ένα λαμπερό ολόλευκο χαμόγελο έχει ενέργεια. Επηρεάζει την καριέρα, την κοινωνική ζωή, την αυτοπεποίθηση, ακόμη και τη νεότητά σου. Δεν είναι δύσκολο να το αποκτήσεις, αρκεί να φροντίζεις την στοματική υγιεινή σου.

 
Top