Το μπεζ sartorial look του χολιγουντιανού ηθοποιού είναι η πιο 70s χρωματική επιλογή του φετινού καλοκαιριού.

πό τη μία, έχουμε την επάνοδο του 70s look στο προσκήνιο της μόδας. Από την άλλη, τη συμμετοχή του Brad Pitt στο Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino -κάνει πρεμιέρα σήμερα, 22 Αυγούστου στις ελληνικές αίθουσες-, που διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1969. Φυσικό και επόμενο λοιπόν, οι ενδυματολογικές επιλογές του χολιγουντιανού ηθοποιού να κινούνται σε γήινους τόνους, ακόμα κι αν αφορούν το χτίσιμο ενός sartorial look. Σαν αυτό που υιοθέτησε στην πρεμιέρα της ταινίας στο Μεξικό.








Ο 55χρονος συνδύασε ένα μπεζ κοστούμι σε κλασική γραμμή, όχι με τον συμβατικό τρόπο -λευκό πουκάμισο, σκούρα καφέ δερμάτινα δετά υποδήματα-, αλλά με ένα polo μπλουζάκι σε καφέ χρώμα και μπεζ, σουέντ Chukka μποτάκια. Ολοκλήρωσε μάλιστα το σύνολο με ένα κατεξοχήν καλοκαιρινό αξεσουάρ που λίγοι θα τολμούσαν να φορέσουν: ένα ψάθινο καπέλο.

Αν εξαιρέσεις το καπέλο που μπορεί να σου φαίνεται κάπως εξεζητημένο, πρόκειται για μία καλοκαιρινή, τόσο κομψή, όσο και cool εμφάνιση που άνετα μπορείς να υιοθετήσεις σε κάθε περίσταση που απαιτεί formal ή smart casual dress code.


 
Top