...για να μην φαίνεσαι βασικός.

Yπάρχει σίγουρα λόγος που πάνω από 500.000.000 στον μάταιο τούτο κόσμο ασχολούνται με το Instagram: Έχει πλάκα, προσφέρει ικανοποίηση και είναι ένας ασφαλής τρόπος για να πείσεις τους άλλους ότι είναι συναρπαστική η ζωή σου. Υπάρχουν όμως κάποιες λεπτές κόκκινες γραμμές για να μην καταντήσεις μαϊντανός. Και είναι οι παρακάτω.
#Σταμάτα #να #βάζεις #παντού #hashtags

Μην είσαι αυτός ο κόπανος. Το πιάσαμε, θέλεις αυτούς τους followers και τα like. Αλλά το να βάζεις παντού και από ένα #. Μπορείς να γράψεις πράγματα χωρίς να φαίνεσαι γελοίος.

Δεν είναι όλα τα φαγητά για το Instagram

Δεν είσαι ο Rene Redzepi. Οπότε κούλαρε και πόσταρε μόνο αυτά που αξίζουν.


Δείχνεις τους δικέφαλούς σου; Τρενάζ

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να έχεις ένα γυμνασμένο σώμα και να είσαι περήφανος που μετά από σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο τα κατάφερες. Αλλά ρε φίλε, δεν χρειάζεσαι καμία «καρδούλα» στις ειδοποιήσεις σου για επιβράβευση.


Δεν χρειάζεται να stalk-άρεις όποια ωραία γκόμενα υπάρχει

Βρήκες ένα πολύ όμορφο κορίτσι από κάποια γωνιά της Ελλάδος που έχει αναλογίες μοντέλου. Δεν χρειάζεται να ξημεροβραδιάζεσαι στο προφίλ της και κυρίως να κάνεις άκυρα like σε φωτογραφίες που έχουν ανέβει πριν 67 εβδομάδες.


Μην ξεχνάς να δίνεις credits

Πολύ ωραία φωτογραφία αυτή που ανέβασες. Αλλά ποιος την τράβηξε; Όχι εσύ; Ανέφερε τον δημιουργό ή έστω την πηγή. Τόσο απλά.


Πάψε να Instagram-άρεις ότι υπάρχει

Ξέρεις τι κάνεις ακόμη καλύτερες τις στιγμές που ποστάρεις; Ότι υπάρχουν και κάποιες άλλες που δεν το έχεις κάνει, γιατί πολύ απλά δεν το άξιζαν ή γιατί προτίμησες να τις ζήσεις πραγματικά. Άλλωστε θα υπάρχουν για πάντα στις αναμνήσεις σου. Αρκεί να ανεβάζεις μια φορά την ημέρα (ή δύο), όχι όμως παραπάνω.

 
Top