Η McLaren Automotive ανακοινώνει ένα νέο μοντέλο της Ultimate Series, στο Pebble Beach Concours, υποσχόμενη την κορυφαία οδηγική εμπειρία με ανοιχτό αυτοκίνητο.



Ο Διευθύνων σύμβουλος της McLaren Automotive, Mike Flewitt, αποκαλύπτει το πρωτότυπο νέο Roadster, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του το 2020. Θα έχει αυστηρά περιορισμένη παραγωγή (μόλις 399 αυτοκίνητα) και θα τιμολογείται μεταξύ μοντέλων McLaren Senna και Speedtail.


Ένα ολοκαίνουριο supercar της σειράς Ultimate Series McLaren, που επικεντρώνεται στη γοητεία της αμιγούς, ανοιχτής οδήγησης, παρουσιάζεται στο Pebble Beach Concours σε πελάτες της εταιρίας. Το μοντέλο, που δεν έχει ακόμη όνομα, είναι ένα διθέσιο, ανοιχτό roadster, που θα είναι το τελευταίο στην κορυφαία σειρά των McLaren supercar, που περιλαμβάνει τα P1TM, Senna και Speedtail. Περιορισμένο αυστηρά σε μόλις 399 κομμάτια, το Roadster θα διαφέρει από τις Senna και Speedtail, προσφέροντας την οδηγική απόλαυση και την ασυναγώνιστη αίσθηση σύνδεσης του οδηγού με το περιβάλλον.


Αν και σχεδιάστηκε περισσότερο για το δρόμο, παρά για την πίστα, το νέο μοντέλο θα έχει αμάξωμα από ανθρακόνημα κάνοντάς το ελαφρύτερο αυτοκίνητο που παράγεται ποτέ από την McLaren Automotive. Θα κινείται από μια έκδοση του twin-turbocharged V8 κινητήρα που χρησιμοποιείται σήμερα στην McLaren Senna για να εξασφαλιστεί η εκπληκτική απόδοση.

Το νέο μοντέλο Ultimate Series θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020 και πιθανότατα θα διατίθεται μεταξύ των σημερινών μοντέλων McLaren Senna (821.000 ευρώ) και Speedtail (2.300.000 ευρώ). Η εταιρεία θα δέχεται παραγγελίες για το νέο μοντέλο στο Pebble Beach Concours από αυτό το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Αυγούστου.




πηγη
 
Top