Είτε το απαιτεί η δουλειά σου είτε το outfit που σου αρέσει είναι με κοστούμι ή απλά παντρεύεται ο καλύτερος σου φίλος. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διπλώσεις το κοστούμι σου σε μία μικρή βαλίτσα χωρίς να τσαλακωθεί. Και όταν μιλάμε για κοστούμι εννοούμε το σακάκι με το παντελόνι, που μπορεί να ξόδεψες μία μικρή περιουσία για να το αποκτήσεις.

Σε λούζει κρύος ιδρώτας λοιπόν γιατί πρέπει και να το διπλώσεις με αριστοτεχνικό τρόπο και να γεμίσεις την βαλίτσα σου με τα υπόλοιπα πράγματα, όπως κάλτσες, ρούχα και παπούτσια. Με τους παρακάτω λοιπόν εύκολους τρόπους θα έχεις πάντα τέλειο κοστούμι.



Πώς να διπλώσεις το κοστούμι σου σε μία βαλίτσα

Πρώτη μέθοδος για να διπλώσεις το κοστούμι



Τοποθέτησε το σακάκι από το κοστούμι πάνω σε ένα καθαρό τραπέζι με τα κουμπιά να κοιτάνε στο τραπέζι. Τώρα, πάρε καθένα μανίκι και γύρισε το προς την εσωτερική πλευρά ώστε να πιάνει το καθένα την μισή πλευρά. Δίπλωσε το παντελόνι στα δύο για να μοιάζει με τετράγωνο και τοποθέτησε το στην πάνω πλευρά από το σακάκι. Δίπλωσε το σακάκι που έχει περισσέψει πάνω από το παντελόνι σαν να το «αγκαλιάζει». Γύρισε το από την μπροστινή πλευρά και φτιάξε τον γιακά του σακακιού. Είσαι έτοιμος!



Μέθοδος δεύτερη για δίπλωμα κοστουμιού



Εάν τα βρήκες σκούρα με την προηγούμενη μέθοδο προχωράμε στην επόμενη. Βάλε το σακάκι πάνω σε μία λεία επιφάνεια ώστε τα κουμπιά να κοιτάνε προς τα κάτω. Πάρε το αριστερό μανίκι και βάλτο προς την δεξιά πλευρά. Πάρε τώρα το δεξί μανίκι γύρισε το ώστε να φαίνεται η φόδρα και σκέπασε το αριστερό μανίκι. Θα πρέπει να είναι ουσιαστικά διπλωμένο στην μέση. Δίπλωσε το ακόμη μία φορά. Άπλωσε το παντελόνι και στην μέση του τοποθέτησε το σακάκι. Δίπλωσε την μία πλευρά και έπειτα την άλλη. Θα πρέπει να έχεις καλύψει το σακάκι. Λοιπόν;


Τρίτη μέθοδος για να διπλώσεις το κοστούμι



Μία ιδέα για να διπλώσεις το κοστούμι σου εσύ που είσαι ακόμη πρωτάρης, αφού είναι πολύ εύκολη. Βάζεις το σακάκι με τα κουμπιά να κοιτάνε την επιφάνεια που το έχεις απλώσει. Δίπλωσε τα μανίκια στην μέση, με το δεξί μανίκι να μπαίνει πάνω από το αριστερό. Δίπλωσε το σακάκι στην μέση και το κάτω μέρος από το σακάκι μέσα από τον γιακά. Τέλος!


Τέταρτη μέθοδος για να διπλώσεις το κοστούμι σου



Ίσως είναι η πιο μπερδεμένη μέθοδος. Πρώτα, κούμπωσε το πάνω κουμπί από το σακάκι και γύρισε το ώστε να κοιτάς την πλάτη του σακακιού. Δίπλωσε το σακάκι στη μέση και βγάλε το αριστερό μανίκι ελαφρώς προς τα έξω. Πάρε τα μανίκια και τύλιξε τα γύρω από το σακάκι. Κάνε το παντελόνι του κουστουμιού έναν κύλινδρο και βάλτον στην κορυφή του σακακιού τυλίγοντας το με το σακάκι. Έτοιμο!

 
Top