Τα παντελόνια τύπου chinos έκαναν τελευταία την εμφάνιση τους και έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο αντρικό outfit. Είναι ιδανικά για το γραφείο αφού έχουν την επισημότητα ενός κοστουμιού και πολύ άνετο ύφασμα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

Επίσης, με τα παντελόνια αυτά μπορείς να δημιουργήσεις πολλά διαφορετικά look. Ουσιαστικά είναι ένα αντρικό ρούχο πασπαρτού αφού μπορείς να το φοράς όλη μέρα. Ταιριάζουν τέλεια με sneakers και T-shirt όταν βγαίνεις με φίλους και το ίδιο τέλεια με πουκάμισο, σακάκι και σκαρπίνακια για τον γάμο του σαββατοκύριακου.

5 αντρικά παντελόνια Chinos που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Μπεζ αντρικό chino παντελόνι





Ένα παντελόνι μπεζ, σε οποιαδήποτε απόχρωση, δεν πρέπει να λείπει από καμία αντρική ντουλάπα. Μπορείς να το συνδυάσεις πραγματικά με τα πάντα, ανάλογα με το στυλ που θέλεις να δώσεις. Ταιριάζει σε όλους και με όλα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην επιλέξεις μία πολύ ανοιχτή απόχρωση σε χειμωνιάτικο καιρό.

Ένας γενικός κανόνας λέει πως όσο πιο φωτεινό το χρώμα ενός ρούχου τόσο λιγότερο επίσημο φαίνεται. Το μπεζ chino παντελόνι είναι ιδανικό για καθημερινές υποχρεώσεις. Συνδύασε το με ένα μπλουζάκι σε σκούρο μπλε χρώμα ή σκούρο γκρι. Οι σκούρες αποχρώσεις θα ισορροπήσουν την εμφάνιση σου. Για μια πιο μοντέρνα λύση συνδύασε το παντελόνι με ένα Oxford πουκάμισο και πουλοβεράκι. Ολοκλήρωσε το λουκ σου με αθλητικά παπούτσια. Βρες το εδώ!



Αντρικό παντελόνι chino σε μπλε σκούρο



Άλλο ένα χρώμα που πραγματικά συνδυάζεται με τα πάντα. Η αγορά ενός παντελονιού σε αυτό το χρώμα είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις, να μου το θυμηθείς. Το σκούρο μπλε είναι ουσιαστικά η επιτομή του «ντύνομαι γρήγορα αλλά μένω στυλάτος».

Ακόμη και με ένα απλό λευκό T-Shirt να το φορέσεις έχεις δημιουργήσει ένα ιδανικό outfit. Συνδυασμένο και με τα αγαπημένα σου sneakers είναι ο απόλυτος συνδυασμός. Από την άλλη μπορείς να το συνδυάσεις με κάποιο σακάκι, και να το κάνεις να μοιάζει με κοστούμι εάν έχεις ένα επαγγελματικό ραντεβού. Ακόμη, εάν προσθέσεις πουκάμισο και γραβάτα έχεις μία απόλυτα επίσημη εμφάνιση. Βρες chino παντελόνια εδώ!



Χακί χρώμα αντρικού παντελονιού





Σε πολλούς άντρες το χρώμα αυτό θυμίζει την στρατιωτική τους θητεία γι αυτό και το αποφεύγουν. Όμως το χακί είναι ένα από τα πιο διαχρονικά χρώματα και ένα χρώμα που σίγουρα θα σε βολέψει αρκετά. Μπορείς να βρεις πολλές αποχρώσεις του από πιο ανοιχτές μέχρι πιο σκούρες.

Η αλήθεια είναι ότι ίσως περιοριστείς χρωματικά να το συνδυάσεις , ανάλογα βέβαια και με την απόχρωση του παντελονιού. Παρόλα αυτά υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα για να το συνδυάσεις. Για παράδειγμα, οι αποχρώσεις του γκρι και του λευκού είναι ιδανικές ενώ και οι πιο φυσικές και ουδέτερες αποχρώσεις του ταιριάζουν. Εάν είσαι πιο τολμηρός μπορείς να βάλεις και χρώμα με ένα κίτρινο ή κόκκινο μπλουζάκι. Βρες χακί chino παντελόνια εδώ!



Γκρι αντρικό chino παντελόνι



Το γκρι αντρικό παντελόνι ανήκει στην κατηγορία εκείνη των παντελονιών που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σου. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος και μπορείς να το φορέσεις με ότι χρώμα θέλεις.

Λόγω του φυσικού του τόνου το χρώμα αυτό ταιριάζει πραγματικά με το οτιδήποτε. Φόρεσε το με ένα μαύρο πουκάμισο για μία πιο επίσημη έξοδο ή με ένα ανοιχτό γαλάζιο, επίσης κλασσικό κομμάτι, για μία μέρα στη δουλειά. Μπορείς να φορέσεις και κάποιον τζιν μπουφανάκι για να το κάνεις πιο καθημερινό ή να επιλέξεις ένα T-shirt με κάποια στάμπα. Βρες εδώ!




Μαύρο αντρικό chino Παντελόνι





Όπως τα γκρι παντελόνια έτσι και τα μαύρα είναι σαν να έχεις έναν καμβά μπροστά σου και μπορείς να κάνεις πραγματικά ένα σωρό συνδυασμούς. Μπορείς λοιπόν να φτιάξεις το στυλ που ανταποκρίνεται στα γούστα σου.

Πραγματικά το μαύρο chino αντρικό παντελόνι θα σου λύσει τα χέρια αφού μπορείς να το φοράς ακόμη και κάθε μέρα και να κάνεις συνδυασμούς που ανταποκρίνονται στο στυλ σου. Μπορείς να το φορέσεις ακόμη και κάθε μέρα και κανένας να μην το καταλάβει. Ουσιαστικά συναγωνίζεται το αγαπημένο σου jean παντελόνι. Φόρεσε το στην δουλειά με ένα πουκάμισο και σακάκι και όταν βγεις με τους φίλους σου βάλε ένα T-Shirt και έτοιμος. Βρες μεγάλη ποικιλία σε μαύρα chino παντελόνια εδώ!


 
Top