Ένα φιλί είναι το Α και το Ω για να δημιουργηθεί μια σχέση.Τελικά όμως όλοι φιλάμε καλά ή υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Ποιος έχει πάθος, ποιος είναι ρομαντικός και ποιος δεν το έχει καθόλου στον ζωδιακό κύκλο.Είσαι έτοιμος να ανακαλήψεις αν το ζώδιο σου το έχει τελίκα;


Κριός


Το ζώδιο του Κριού είναι παθιασμένο, ερωτικό και άκρως κυριαρχικό. Το φιλί του είναι απρόβλεπτο και αισθησιακό. Θέλει να φιλήσει το σύντροφό του την ώρα που το επιθυμεί, κι ας βρίσκεται σε ακατάλληλο χώρο. Ξέρει να ασκεί μία γοητεία πάνω στους άλλους και αυτό το βγάζει και στο φιλί του. Κάνει τον άλλον να νιώθει επιθυμητός σε τέτοιο βαθμό, ώστε η ερωτική του επιθυμία να φτάνει στα ύψη και έπειτα, του δίνει ένα ολοκληρωτικό φιλί, βγαλμένο από ταινία. Δεν ντρέπεται να κάνει κάτι τέτοιο δημόσια και δεν τον σταματάει τίποτα. Μόλις του έρθει η επιθυμία και μπορεί να στριμώξει το σύντροφό του, το κάνει, ακόμα και με ωμό τρόπο, χωρίς δεύτερη κουβέντα.



Πιο συγκεκριμένα, στον Κριό αρέσει να χρησιμοποιεί πολύ τη γλώσσα του. Μπορεί να ξεκινήσει το φιλί του από το λαιμό και να αρχίσει να ανεβαίνει σιγά σιγά προς τα πάνω. Φιλάει το σημείο πίσω από τα αυτιά, φιλάει το σβέρκο, φιλάει ακόμα και το μέτωπο για να δημιουργήσει μία άκρως ερωτική ατμόσφαιρα. Ξέρει να παιδεύει τον άλλον και να του κόβει την ανάσα. Ο άνδρας Κριός αρέσκεται στο να γεύεται συνεχώς νέα χείλη. Αποζητά τις νέες εμπειρίες και θέλει να βγάζει το πάθος του σε όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί. Η γυναίκα Κριός, από την άλλη, λατρεύει να έχει ένα σύντροφο και να τον φιλά συνέχεια. Ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ, τα χείλη της ψάχνουν τα δικά του και τα προσαρμόζει ανάλογα τη στάση και τη διάθεση.


Ταύρος


Με την Αφροδίτη στο τιμόνι, ο Ταύρος είναι φυσικό να έχει ένα φετίχ με τα φιλιά. Είναι σαν το φιλί να του δείχνει τα αληθινά συναισθήματα του άλλου. Είναι κατά βάση ρομαντικός τύπος και μπορεί από ένα και μόνο φιλί να ξενερώσει και να χαλαστεί, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει σε σχέση ή ακόμη και στην ίδια την ερωτική πράξη. Καθώς το έχει αναγάγει σε επιστήμη, το συγκεκριμένο ζώδιο ξέρει καλά να χρησιμοποιεί το στόμα του. Ξεκινάει αργά και σταθερά με μικρά, βασανιστικά φιλιά, ώστε να δείξει όλη τη γκάμα των συναισθημάτων του. Ξέρει να μην παρασύρεται και να κάνει υπομονή εκεί που πρέπει. Το φιλί είναι ένα τεστ και για αυτόν, αλλά και για το σύντροφό του. Προσπαθεί να δημιουργήσει οικειότητα, χωρίς να δείξει στον άλλον πως θέλει να τον ρίξει κατευθείαν στο κρεβάτι. Μετά τα φιλιά, αρχίζει τις ζεστές και χαοτικές του αγκαλιές.


Στην περίπτωση του συνδυασμού φιλιού-αγκαλιάς, το ταίρι του δεν έχει και πολλές επιλογές παρά να πέσει στα ρομαντικά του δίχτυα και να μετράει ανάποδα τις ώρες που θα ξαναζήσει τέτοιες υπέροχες στιγμές. Για τον άνδρα Ταύρο, τα φιλιά είναι η δεύτερη φύση του. Ξέρει να τα δίνει και να τα υποστηρίζει. Υπάρχουν και στιγμές που μπορεί και να το παρακάνει, αλλά συνήθως το φτάνει μέχρι εκεί που πρέπει. Από την άλλη πλευρά, η γυναίκα Ταύρος ξέρει καλά να παίζει το παιχνίδι. Δίνει τα φιλιά της εκεί που πρέπει, χωρίς υπερβολές και κάνει τους άνδρες της να αισθάνονται πως έχουν την απόλυτη γυναίκα δίπλα τους.


Δίδυμος


Σταθερότης μηδέν! Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που φιλάει όπως του βγει. Άλλον θα τον φιλήσει παθιασμένα, άλλον με απάθεια κι άλλον θα τον κατασπαράξει. Το κάθε φιλί του είναι μοναδικό γιατί έχει να κάνει με τη διάθεσή του. Ενεργεί όπως αισθάνεται και αυτό βγαίνει και στην πράξη. Λειτουργεί παρορμητικά και αυτό φαίνεται σε όλες τις κινήσεις και τις συμπεριφορές του, πόσο μάλλον και στο φιλί του! Σημειωτέον πως το γεγονός πως είναι λίγο ανέμελος και επιπόλαιος συγκριτικά με τα άλλα ζώδια, δε σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι και ρομαντικός ή αγαπούλης! Κάτι ξεχωριστό, δε, που έχει ο Δίδυμος είναι πως το φιλί του, ό,τι κι αν αισθάνεται εκείνη τη στιγμή, είναι ζεστό και οικείο. Κάνει τον άλλον να νιώθει άνετα από την πρώτη κιόλας στιγμή που αγγίζονται τα χείλη τους. Και βέβαια, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό!


Το φιλί του συγκεκριμένου ζωδίου ανάβει τον άλλον και του ανεβάζει την ερωτική διάθεση στα ύψη! Ταυτόχρονα, καθώς είναι γνωστός για τη διαχυτικότητά του, ο Δίδυμος επεκτείνεται σε αγκαλίτσες, σε χαδάκια και σε διαφόρων ειδών ζουζουνίσματα, τα οποία μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν. Ο άνδρας Δίδυμος δε βγάζει όλο τον ερωτισμό του στο φιλί του, κρατώντας έτσι τον απέναντί του σε τρομερή αναμονή. Κάνει αργές και τρυφερές κινήσεις και σκέφτεται ένα βήμα τη φορά. Η γυναίκα, τώρα, είναι πιο παιχνιδιάρα. Δίνει παραπάνω από όσα εννοεί και μερικές φορές γίνεται άκρως επικίνδυνη και τυχοδιώκτρια.


Καρκίνος


Εδώ το φιλί βρίσκει τη σημασία του. Ο Καρκίνος δε σπαταλά τα φιλιά του, εάν δεν τα εννοεί. Για εκείνον ένα φιλί σημαίνει πολλά περισσότερα πράγματα από ένα εφήμερο χαιρετισμό ή μία στιγμιαία εκδήλωση χαράς και αγάπης. Το φιλί είναι κομμάτι των πραγματικών συναισθημάτων του και όταν το δίνει, δίνει και ένα κομμάτι από την ψυχή του. Το άγγιγμα των χειλιών με το σύντροφό του είναι συνήθως ζεστό, βαθύ και υγρό. Ακόμη, συνηθίζει να παίρνει μία μικρή ανάσα κάθε φορά που φιλάει τον αγαπημένο του και του δίνεται ολοκληρωτικά. Είναι λες και αυτή η μικρή στιγμή μεταξύ τους κρατάει μία ζωή, καθώς εσωκλείει όλα αυτά που αισθάνεται και θέλει να φανερώσει.


Δε χάνει ευκαιρία, δε, να χαϊδέψει τα μαλλιά ή το λαιμό του συντρόφου του την ώρα που τον φιλάει. Όταν ο άλλος, βέβαια, λαμβάνει αυτή τη ζεστασιά και τη στοργικότητα, τα χάνει και επιθυμεί παραπάνω από αυτόν. Ο Καρκίνος, όμως, εκείνη τη στιγμή θα αναλογιστεί, εάν πρέπει να δώσει κι άλλα φιλιά ή εάν πρέπει να περιμένει λίγο για να λάβει την ανταπόκριση που του αρμόζει. Το ότι είναι τόσο τρυφερός και ξέρει να αγαπά βαθιά και να το εκδηλώνει, δε σημαίνει πως δεν τεστάρει το ταίρι του που και που, ακόμη και μέσω ενός φιλιού! Ο άνδρας Καρκίνος δεν είναι το ίδιο συνεπής στα φιλιά του, καθώς ο ερωτισμός του και η διάθεσή του αλλάζουν ανάλογα με την περίσταση και τις κουβέντες που έχουν προηγηθεί. Η γυναίκα Καρκίνος, πάλι, είναι πιο διαχυτική και ανοίγεται πιο εύκολα. Το φιλί για αυτήν, αν και σημαίνει πολλά, δεν έχει μάθει να το στερεί από το ταίρι της.


Λέων


Ο Λέων, ως ζώδιο της φωτιάς, είναι από τα πλέον ανταγωνιστικά ζώδια στο θέμα του φιλιού. Είναι φλογερός, σεξουαλικός και ακαταμάχητος. Το φιλί του έχει πάθος και ένταση και κάνει τον άλλον να τρέμει από την ηδονή. Θέλει να είναι ο καλύτερος και έχει δουλέψει σκληρά γι’ αυτό. Όχι μόνο δεν του ξεφεύγει τίποτα, αλλά δεν αφήνει και τίποτα να πέσει κάτω. Γενικώς, ο σύντροφός του δε θα προλάβει να πάρει ανάσα! Ψυχολογεί, δε, αμέσως το ταίρι του και είτε πηγαίνει αργά και βασανιστικά, με δαγκωματάκια ή μόνο με γλώσσα, είτε αρπάζει το θήραμά του και το αφήνει άφωνο να μην ξέρει από που του ‘ρθε! Παράλληλα, του αρέσει να ξαφνιάζει τον άλλον, λέγοντας λόγια αγάπης και έρωτα, τα οποία είναι σαφές πως δεν τα πολυπιστεύει την ιδιαίτερη εκείνη στιγμή.


Σε σπάνιες περιπτώσεις, θα εννοεί απόλυτα από πού δείχνει, αν και ο Λέοντας έχει την τάση να κάνει τους άλλους να συγκλονίζονται με αυτόν και έπειτα να ανησυχεί και να ψάχνει εάν και εκείνος αισθάνεται το ίδιο. Θέλει, επίσης, να δείχνει υπεροχή και δε θα σταματήσει την προσπάθεια, εάν δε μαγέψει απόλυτα τον άλλον με την επιθετικότητα και την αδρεναλίνη του. Το φιλί του είναι βαθύ και απολύτως καυτό, ενώ φημίζεται για τη διάρκειά του. Ο άνδρας Λέων εσωκλείει όλα τα παραπάνω στο μέγιστο βαθμό και ασχολείται πολύ με τα χείλη της συντρόφου του. Του αρέσει να τα πειράζει και να παίζει. Η γυναίκα, από την άλλη, μπαίνει κατευθείαν στο ψητό! Φιλάει με πάθος, με γλώσσα, βαθιά και με πολύ συναίσθημα.


Παρθένος


Έλεγχος και πάλι έλεγχος, ακόμα και σε αυτό! Το φιλί του Παρθένου είναι όπως ο χαρακτήρας του, συγκρατημένος και ισορροπημένος. Δεν μπορεί τα πολλά σάλια ή τις διαχυτικότητες και αγαπά τις τυπικές κινήσεις και την καθαριότητα. Τα άτομα που επιλέγει να φιλήσει έχουν πρώτα περάσει από κόσκινο και πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό του για να προβεί σε κάτι τέτοιο. Ναι, είναι ένα απλό φιλί, αλλά για τον Παρθένο σημαίνει πολλά. Όταν βρει το αντικείμενο του πόθου του, φιλάει απλά και αποτελεσματικά. Δίνει στον άλλον να καταλάβει τι εννοεί και μπορεί να δημιουργήσει πάθη, εκεί που δεν το περιμένει.


Με λίγα λόγια, επειδή είναι τόσο φειδωλός στις κινήσεις και στα «στεγνά» φιλιά του, ανάβει τον άλλον και τον κάνει να πιστεύει πως θα λάβει περισσότερα στη συνέχεια. Και μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις όντως να λάβει. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν του αρέσει στον ίδιο βαθμό, απλώς ξέρει να βάζει φρένο στις ορέξεις του και να πειθαρχεί τον εαυτό του. Επιπλέον, ένα ατού που έχει ο Παρθένος είναι πως του αρέσει να φιλάει τον άλλον σε διάφορα σημεία του σώματός του και όχι μόνο στα χείλη. Λατρεύει τα φιλιά στον αφαλό ή στο στήθος. Ο άνδρας Παρθένος φιλά λιτά και τρυφερά στην αρχή, ενώ κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης του βγαίνει το πάθος και δίνει φιλιά σε όλο το κορμί της γυναίκας. Η γυναίκα Παρθένος, τώρα, όσο ελεγχόμενη κι αν είναι, είναι τόσο στοχευμένο αυτό που κάνει, που στέλνει τον άλλον κατευθείαν στον παράδεισο.


Ζυγός


Ένας Ζυγός δε σταματάει να σκέφτεται ποτέ! Υπεραναλύει τα πάντα και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να ευχαριστήσει τους άλλους. Και για όλους τους ανωτέρω λόγους, το φιλί του είναι μοναδικό. Έχει βάλει όλη του την τέχνη για να κάνει τον άλλον να αισθάνεται άνετα, όμορφα και να τον στέλνει στα ουράνια. Το φιλί του είναι τόσο ρομαντικό και τρυφερό, που μοιάζει να είναι βγαλμένο από ταινία. Πιστεύει στον έρωτα και δεν μπορεί να είναι με κάποιον που δεν φιλάει καλά, γιατί γι’ αυτόν το φιλί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Θεωρεί, ακόμη, πως αυτή η αισθησιακή κίνηση δε δείχνει μόνο το στιγμιαίο πάθος, αλλά και την υπόσχεση ενός έρωτα.


Δεν μπορεί να πιστέψει πως κάποιος φιλιέται χωρίς να αισθάνεται κάτι βαθύ για τον άνθρωπο που έχει απέναντί του. Επιπλέον, συνηθίζει να κρατάει το πρόσωπο του συντρόφου του με τα δυο του χέρια, όταν τον φιλάει και να του χαϊδεύει, παράλληλα, τα μαλλιά. Το φιλί του ακόμα κρύβει και πολύ πάθος, το οποίο είναι καθαρά συναισθηματικό και όχι τόσο σεξουαλικό, καθώς συνηθίζει να βλέπει αρκετά σοβαρά τον αγαπημένο του. Ο άνδρας Ζυγός είναι ίσως λιγότερο ρομαντικός από τη γυναίκα. Ψάχνει να βρει αυτό που θέλει και ξέρει καλά να παίζει το παιχνίδι του φιλιού. Δηλώνει και είναι δεξιοτέχνης και γι’ αυτό το λόγο συνεχίζει την αναζήτηση μέχρι να ικανοποιηθεί. Από την άλλη πλευρά, η γυναίκα Ζυγός φιλάει με όλο της το «είναι» και μέσα στο φιλί της κρύβει υποσχέσεις, όνειρα και βαθιές επιθυμίες.


Σκορπιός


Φωτιά και λαύρα είναι το φιλί του Σκορπιού! Είναι το πλέον ερωτικό ζώδιο και το φιλί του είναι μόνο η αρχή της όλης σεξουαλικής πράξης. Σαν τον Λέοντα και αυτός, διαλέγει το θήραμα του και ξεκινά όλη τη διαδικασία της αποπλάνησης. Το φιλί του είναι καυτό, παθιασμένο, υγρό, ζεστό και πολλά υποσχόμενο. Δε θα χαραμίσει όλη του την ενέργεια εκεί, γιατί θέλει πάντα να ολοκληρώσει την τελετουργία του. Μπορεί να δαγκώνει στα χείλη το ταίρι του ή να του παίζει μικρά παιχνίδια με τη γλώσσα, αλλά ο στόχος του είναι άλλος…τα γεννητικά όργανα. Τα φιλιά του αλλάζουν κατεύθυνση, όταν αλλάζει κατεύθυνση και η σχέση.


Εκεί βγαίνει ο πραγματικός ερωτισμός, ο σεξουαλικός οίστρος και αποκαλύπτεται η χημεία των δύο ανθρώπων, σύμφωνα με το Σκορπιό. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται ήπιος και χαμηλών τόνων και έπειτα, να αγκαλιάζει το σύντροφό του, να τον σφίγγει και του χαρίζει φλογερές νύχτες με φιλιά που ξεκινάνε από τα δάχτυλα των ποδιών και φτάνουν μέχρι το αυτί, το μέτωπο και τα μαλλιά. Αυτά είναι τα φιλιά που κρατάνε όλη τη νύχτα και που δεν τα χορταίνει ο άλλος ποτέ. Ο Σκορπιός έχει τη σεξουαλική τρέλα στη φύση του και το μόνο εύκολο γι’ αυτόν είναι να σαγηνεύσει το ταίρι του μόνο και μόνο από ένα μικρό, αλλά θαυματουργό φιλί! Ο άνδρας Σκορπιός είναι ο απόλυτος κυνηγός. Φιλάει με πειθώ και πείσμα και αγγίζει τη γυναίκα εκεί που πρέπει, την ώρα που πρέπει. Είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και το φιλί του είναι το κλειδί για να ανοίξει όλες τις πόρτες. Καλά, και η γυναίκα Σκορπιός δεν πηγαίνει πίσω! Είναι η γυναίκα-αράχνη. Είναι εκείνη που θα χρησιμοποιήσει το φιλί για να κερδίσει αυτά που θέλει από τον άλλον. Το χρησιμοποιεί σωστά και προσφέρει τεράστια ηδονή.


Τοξότης


Περιπετειώδης στη ζωή, περιπετειώδης και στο φιλί του! Για τον Τοξότη το φιλί είναι ένα σύμβολο. Μερικές φορές είναι σύμβολο χαράς, άλλες ανεμελιάς, άλλες αγάπης ή πειράγματος. Του αρέσει να παίζει με το σύντροφό του και μέσα στη χαζοχαρούμενη ατμόσφαιρα που φτιάχνει, πετάει φιλιά δεξιά και αριστερά. Τα φιλιά του είτε είναι μικρά και χαριτωμένα, είτε είναι παθιασμένα και γεμάτα υποσχέσεις. Το συγκεκριμένο ζώδιο ζει τη στιγμή και κάνει συνεχώς του κεφαλιού του. Μπορεί να δει το ταίρι του να διαβάζει κάτι στο ίντερνετ ή να χαζεύει, και να τον πιάσει και να του δώσει ένα βαθύ και φλογερό φιλί, που θα τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχει αποφασίσει πως θέλει να τον μαγνητίσει με τα καμώματά του και να τον στείλει κατευθείαν…στο κρεβάτι.


Εκεί, θα κάνει λίγες τσαχπινιές, θα κάτσει πάνω στα πόδια του και θα αρχίσει ένα αργό και βασανιστικό φιλί. Θα δαγκώνει τα χείλη λίγο στην αρχή, μετά θα τα φιλάει, έπειτα θα αρχίσει τα φιλιά στα μάγουλα και στο λαιμό και στο τέλος θα επιδοθεί στο παλιό, αλλά αποτελεσματικό τέχνασμα της πιπιλιάς! Κάπου εκεί το ταίρι, θα έχει αρπάξει τον Τοξότη και θα έχουν ορμήσει μισόγυμνοι στην κρεβατοκάμαρα. Ο άνδρας του ζωδίου επιλέγει που θα δώσει τα φιλιά του. Τον ελκύουν οι μυστήριες γυναίκες και όταν τις καταφέρει, βάζει τα δυνατά του για τις κρατήσει απόλυτα ικανοποιημένες μέσω της…γλώσσας του! Η γυναίκα Τοξότης, πάλι, επιδίδεται στο φιλί. Κρατά τον άνδρα σε εγρήγορση, καθώς της αρέσει να πετάει τα φιλιά της από εδώ και από εκεί, αιφνιδιάζοντάς τον και προκαλώντας τον, ταυτόχρονα.


Αιγόκερως


Μπορεί να φαίνεται κλειστός και αρκετά εσωστρεφής, αλλά ο Αιγόκερως μπορεί να αποκαλύψει πολλά, άμα του δοθεί η ευκαιρία. Και αυτή η ευκαιρία είναι μέσω του φιλιού του. Είναι από τα ζώδια που δε φιλούν το σύντροφό τους συχνά, καθώς αισθάνονται πως προδίδουν κάποια από τα συναισθήματά τους. Μόλις, όμως, βρουν το κουράγιο και το κάνουν, μόλις μπορέσουν να ανοιχτούν στον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους, τότε δίνουν ένα φιλί που τα λέει όλα! Τότε, ο σύντροφός του καταλαβαίνει απόλυτα τι νιώθει ο Αιγόκερως για αυτόν και αυτόματα του φτιάχνει τη διάθεση και του ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη. Το φιλί του συγκεκριμένου ζωδίου έχει βάθος και ένταση. Δε θα το χρησιμοποιήσει ποτέ για να επιτύχει ένα σκοπό ή για να του κάνουν ένα χατίρι. Φροντίζει να έχει πάντα νόημα και δημιουργεί το κλίμα που πρέπει να δημιουργήσει.


Ο ρομαντισμός ξεχειλίζει από παντού, ενώ ο ερωτισμός είναι στο αέρα του φιλιού του Αιγόκερου. Μπορεί το ταίρι του να μην το ξέρει, αλλά είναι τυχερό που ζει αυτές τις στιγμές μαζί του, καθώς μέσω του φιλιού του σφραγίζει τη σχέση του και εκδηλώνει την αγάπη του. Ο άνδρας Αιγόκερως είναι αποφασισμένος να δώσει το φιλί του μόνο εκεί που αξίζει. Θα επιμείνει, όταν δει πως βρήκε τη γυναίκα που θέλει και θα «πουλήσει» σωστά τον εαυτό του μέσω του φιλιού του. Η γυναίκα Αιγόκερως, από την άλλη, μπορεί να ξέρει να φιλά καλά, αλλά ανοίγεται πιο δύσκολα από τον άνδρα. Θέλει μονιμότητα και σταθερότητα και έχει μάθει τα φιλιά της να μη τα σκορπά σε μάταιους και επίδοξους εραστές.


Υδροχόος


Ίσως να είναι ένα από πιο δειλά ζώδια πάνω στην τέχνη της αποπλάνησης. Ο Υδροχόος, αν και θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων, αλλιώς τα έχει στο μυαλό του και αλλιώς του βγαίνουν στην πράξη. Το φιλί του μπορεί να είναι αισθησιακό, φλογερό και να χαρίζει ηδονή στον άλλον, αλλά μπορεί να μην είναι όσο σταθερό ή τολμηρό θέλει. Όταν του αρέσει πραγματικά κάποιος άνθρωπος, αισθάνεται έναν δισταγμό και ένα τρέμουλο και υπάρχουν φορές που θα πάει να φιλήσει κάποιον και τότε θα τα χάσει από τη μεγάλη του επιθυμία και ανασφάλεια. Μόλις, όμως, ξεπεράσει αυτό το στάδιο ή τον βοηθήσει ο άλλος να το ξεπεράσει, ο Υδροχόος θα βάλει μπρος τον ερωτισμό του και θα αρχίσει τα φιλάκια στο λαιμό, θα πει γλυκές κουβέντες και φτιάξει τον άλλον εγκεφαλικά. Θα χτίσει μία ολόκληρη συζήτηση γύρω από το σεξουαλικό αυτό παιχνίδι και το φλερτ εύκολα θα περάσει στο επόμενο στάδιο. Εκεί τα φιλιά θα γίνουν πιο βαθιά και την ταραχή που ένιωθε πριν, θα την προκαλέσει ο ίδιος στο σύντροφό του.


Επιπλέον, το φιλί του είναι υγρό και κοφτό, ώστε να διεγείρει τον άλλον και να τον κάνει να τρέμει από ηδονή! Ο άνδρας Υδροχόος είναι πιο εύκολος σε ανοίγματα και σε νέες εμπειρίες και γνωριμίες, συγκριτικά με τη γυναίκα. Εκείνος φιλάει πιο γρήγορα αυτήν που θέλει και δεν το πολυσκέφτεται. Η γυναίκα, όμως, είναι άκρως εγκεφαλική και φιλτράρει τα πάντα γύρω της. Το φιλί είναι δύσκολο να της το πάρει κάποιος και όταν συμβεί αυτό, πρέπει να την έχει πείσει για πολλά και σημαντικά πράγματα.


Ιχθύς


Αγάπες και λουλούδια παντού για το ρομαντικό Ιχθύ! Πως γίνεται αυτό το ζώδιο να μην αγαπάει ή ακόμη και να έχει εμμονή με τα φιλιά; Ο Ιχθύς δε γίνεται να ζήσει χωρίς αυτά! Ζει στο δικό του σύννεφο, και όταν είναι ερωτευμένος, όλα είναι ροζ, χαρούμενα και όμορφα και αγαπάει όλον τον κόσμο. Ο Ιχθύς, λοιπόν, δε σταματά να φιλά το ταίρι του. Όσο κλειστός κι αν είναι σαν άνθρωπος, δεν μπορεί να μην εκδηλώσει τα βαθιά του συναισθήματα. Το κάθε του φιλί είναι και μία φράση αγάπης προς το ταίρι του. Το κοιτάει με μάτια πλάνα και τον φιλάει κάθε φορά, σα να είναι η πρώτη φορά. Δε γίνεται να μη μαγέψει τον άνθρωπο που έχει δίπλα του.


Μπορεί να φιλήσει όλα τα μέρη του σώματος του συντρόφου του, καθώς αγαπάει κάθε σπιθαμή του κορμιού του. Του αρέσει να τον στέλνει στα ουράνια και επιλέγει να κάνει έρωτα, χρησιμοποιώντας τα φιλιά σε κομβικές στιγμές. Αυτά είναι πάντα υγρά και βαθιά και δεν περιορίζονται σε διάρκεια ή σε ένταση. Δρα αναλόγως τη στιγμή και ξέρει πάντα να ικανοποιεί το ταίρι του. Ζωγραφίζει με το στόμα του και κάνει τον άλλον να αισθάνεται μοναδικός και απίστευτα τυχερός που έχει έναν Ιχθύ δίπλα του. Ο άνδρας Ιχθύς ασχολείται πολύ με τα γυναικεία χείλη. Του αρέσει να τα γλύφει, να τα δαγκώνει παιχνιδιάρικα ή να τα ρουφάει με παθιασμένο τρόπο. Η γυναίκα, δε, γίνεται μάγισσα των φιλιών και με τα καμώματά της γεμίζει με υποσχέσεις το ταίρι της. Το φιλί της είναι ο παράδεισος και η κόλαση μαζί!


fanpage
 
Top