Μια ευχάριστη καθημερινότητα


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αναδεικνύει τα προτερήματα σου και σου παρέχει κάποιες ευκολίες που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και ανεξάρτητα με το πόσο προσωρινό μπορεί να είναι αυτό, δεν έχεις παρά να το... χαρείς! Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο ίσως συμβάλλει στην επίλυση ενός οικονομικού θέματος που «τράβαγε» σε μάκρος, παράλληλα όμως σε... διαβεβαιώνει ότι μια αγορά σου θα χρειαστεί αλλαγή.

Ερωτικά
Το σύμπαν σε «τροφοδοτεί» διαρκώς με νέες γνωριμίες και βέβαια υπάρχει ο «κίνδυνος» να επαναπαυτείς, θεωρώντας ότι αυτό θα γίνεται κάθε μέρα! Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε κινήσου άμεσα.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου επαναφέρει στο προσκήνιο μια σειρά από προσωπικά και οικονομικά θέματα, για να διαπιστώσεις τις περισσότερες φορές ότι η προνοητικότητα σου όχι μόνον σε «έσωσε» αλλά σου δίνει σήμερα το δικαίωμα να ελπίζεις και να διεκδικείς περισσότερα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, σε ένα «μυστικό» μέρος και μακριά από εντάσεις.

Ερωτικά
Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και συγκροτούν την ουσία σε μια σχέση. Έτσι λοιπόν, καλές είναι οι «επιπόλαιες» ματιές που... ρίχνεις και σου ρίχνουν, κατά τα άλλα όμως δεν φαίνεται να έχουν καμία τύχη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό «πασχίζει» για να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο κι ίσως σε αυτήν την φάση είναι σκόπιμο να περιορίσεις κάποιες από τις «ποιοτικές» απαιτήσεις σου και να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις... μυστικές διαβουλεύσεις σου για κάτι που πρόκειται να γίνει στο εγγύς μέλλον και απαιτεί μια όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία.

Ερωτικά
Φυσικά και υπάρχουν πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα, ωστόσο η δική σου διάθεση δείχνει να είναι διαφορετική και πιο εσωστρεφής, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται «παρεξηγήσεις», για τις οποίες όμως ούτε πρέπει, ούτε χρειάζεται να δώσεις... εξηγήσεις!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις δοσοληψίες σου με «ισχυρά» πρόσωπα κι ίσως να λάβεις μια «απτή» βοήθεια σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο επαναφέρει στο προσκήνιο φιλίες και συλλογικές δράσεις του παρελθόντος με σκοπό να ενεργοποιηθούν προοπτικές που τότε δεν ευοδώθηκαν για διάφορους λόγους αλλά σήμερα έχουν ωριμάσει.

Ερωτικά
Γενικά... λάμπεις κάτι μάλιστα που μπορείς να χαρείς, χωρίς να δεσμευτείς Αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις την προτίμηση που δείχνει για σένα, ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει και κάποιου είδους επαγγελματική σχέση ή συναλλαγή.



ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σου επισημαίνει ότι για να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που «σε περιμένουν στη γωνία» για να σου κάνουν την ζωή λίγο πιο περίπλοκη! Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Κριό «σπέρνει» στο διάβα σου συμπαθητικά πρόσωπα, που σε κάνουν να ξεχνάς τις όποιες δυσκολίες σου, ενώ ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις.

Ερωτικά
Οι επιλογές σου εμπλουτίζονται και το πιθανότερο είναι πως μετά το πέρας της ημέρας θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από την εξέλιξη των πραγμάτων. Μάλιστα, μια νέα γνωριμία σε ταξίδι μπορεί να λάβει και πιο «προχωρημένες» διαστάσεις.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να νοιώσεις ασφαλής και επαρκής στον οικονομικό τομέα κι ίσως κάνεις κάποιες αγορές που θα «ανεβάσουν» ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να επανεξετάσεις μια νομική υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να καθίσεις τρόπον τινά στα «θρανία» για να ολοκληρώσεις τις σπουδές ή γενικότερα την επιμόρφωση σου.

Ερωτικά
Παρά τα όποια θετικά σημάδια, η προσωπική σου ζωή μπορεί να αποδειχθεί μεγάλος «μπελάς», εξ αιτίας της διάθεσης κάποιου/ας να σε «σπρώξει» σε μια επιλογή που τον/την βολεύει ή να παρέμβει στα προσωπικά σου χωρίς... φυσικά να σε ρωτήσει!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!



ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να κλείσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, πέραν όμως αυτής της «ταλαιπωρίας» σου, ίσως να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου με την επιστροφή κάποιων χρημάτων ή την ανακάλυψη ενός κρυμμένου «θησαυρού»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό, αν και βρίσκεται στα... τελευταία της, εξακολουθεί να ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως βρεις αρκετά άτομα πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν.

Ερωτικά
Ανεξάρτητα με την εξέλιξη που θα θελήσεις να δώσεις σε μια νέα γνωριμία, το βέβαιο είναι ότι θα κολακευτείς από τα όσα... ωραία την χαρακτηρίζουν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν είναι άσχημη ιδέα να μοιραστείς ακόμη περισσότερα με το ταίρι σου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο περιπλέκει κάπως τις συνεργασίες σου, ανακινώντας θέματα που θεωρούσες ότι έχουν λήξει, ωστόσο αυτό το «πισωγύρισμα» θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις οριστικά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί κάθε τι που σχετίζεται με την εργασία σου, συμβάλλοντας στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου προσφέρει και μια έξτρα άδεια.

Ερωτικά
Η «ολική επαναφορά» ενός προσώπου στην ζωή σου –και μάλιστα με κάπως επίμονο τρόπο- μπορεί να σε αναστατώσει αλλά δες το σαν μια ευκαιρία να «κλείσει» το θέμα και να πάψουν να «αιωρούνται» κάποιες παρεξηγήσεις.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να επανεξετάσεις κάποια θέματα που αφορούν στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα αφορμή γι’ αυτό να είναι η έμπρακτη πιστοποίηση ότι ένα πρόσωπο που είχες επιλέξει για συνεργάτη ή βοηθό, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Κριό «σε πάει» και δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό εξακολουθεί να σου προσφέρει επιλογές «στο πιάτο», το θέμα όμως είναι ότι εσύ βρίσκεσαι... αλλού κι αυτή η «έλλειψη συντονισμού» μπορεί τελικά να ακυρώσει τις θετικές προοπτικές σου. Μήπως να το ξανάβλεπες, πριν παρέλθει ο χρόνος;



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σου προσφέρει κάποιες ευκολίες στο σπίτι ή την οικογένεια σου, κάτι που το χρειαζόσουν σε μια περίοδο όπου κατά τα άλλα κυριαρχούν οι πιέσεις και τα προβλήματα. Επιπλέον σε καλεί να ομορφύνεις τον χώρο σου κι ίσως είναι καλή στιγμή να προμηθευτείς κάποια οικιακά «αξεσουάρ». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο ίσως επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά σου δραστηριότητα.

Ερωτικά
Φαίνεται νε έχεις στην διάθεση σου περισσότερες από μια επιλογές, ίσως μάλιστα να επανακάμψει... δριμύτερο ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που θα περιπλέξει κι άλλο την κατάσταση. Μπορεί ωστόσο να πρόκειται για μια «παρένθεση» 2-3 εβδομάδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σε «ταλαιπωρήσει» σε μια υπόθεση που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου, αφού κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει με τον ορθό τρόπο και πρέπει να διορθωθούν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό, ευνοεί τα ταξίδια, ενώ προσδίδει μια ξεχωριστή λάμψη στις κοινωνικές επαφές σου. Πέρα όμως από τις... αβρότητες, καλό είναι να εξασκήσεις και την δημιουργική-καλλιτεχνική σου φύση.

Ερωτικά
Ο Άρης και η Αφροδίτη σε πιέζουν για να δράσεις «εδώ και τώρα» κι από την μια πλευρά μπορείς να έχεις μια «σπουδαία» κατάκτηση. Από την άλλη όμως πρόσεξε μήπως «κάψεις» μια σχέση, που έχει τις απαιτούμενες προδιαγραφές αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα της.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να κάνεις κάποιες αγορές που ήθελες από καιρό αλλά οι συνθήκες δεν επέτρεπαν. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σε «ξαφνιάσει» με μια εναλλακτική λύση, που θα αποδειχθεί πολύ καλύτερη από τις «σίγουρες». Επιπλέον σε καλεί να «ξεσκονίσεις» τεχνικές γνώσεις ή δεξιότητες που απέκτησες στο παρελθόν αφού θα σου χρειαστούν άμεσα.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι ευκαιρίες για κάτι «καλό» δεν θα σου λείψουν, φαίνεται όμως ότι σε αυτήν την φάση όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο επίπεδο των «διερευνητικών» συζητήσεων. Ενδέχεται πάντως να λάβεις ένα όμορφο δώρο από κάποιον/α που σε αγαπά.



Πηγή
 
Top