Οι γυναίκες ως γνωστόν είμαστε drama queens, κάτι που σημαίνει ότι κάνουμε την... τρίχα τριχιά που λέει και ο σοφός λαός! Με λίγα λόγια, ενώ κάτι μπορεί να είναι σχετικά απλό και εύκολο, εμείς από τη φύση μας έχουμε την τάση όχι μόνο να το κάνουμε δύσκολο αλλά και δραματικό! Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι οι άντρες, τουλάχιστον στο εν λόγω θέμα είναι τόσο cool και χαλαροί, που πραγματικά τους ζηλεύουμε! Τι γίνεται όμως όταν έχεις τρελαθεί από την μοναξιά, είσαι κοινώς μπακούρι για πάρα πολύ καιρό, με αποτέλεσμα όχι μόνο να σε έχει φάει η μιζέρια και η γκρίνια, αλλά να δείχνεις γενικότερα απελπισμένη και έξαλλη, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος; Παρακάτω λοιπόν, έχουμε κάποιους βασικούς τρόπους για να μην βροντοφωνάζεις την απελπισία σου, εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλες τις μοναχικές καρδιές εκεί έξω!

1. Μη... χλευάζεις την μοναξιά σου: Είναι το σύνδρομο των ανασφαλών ανθρώπων που πιστεύουν ότι με όπλο το χιούμορ μπορούν να κάνουν τα πάντα και κυρίως να τραβήξουν την προσοχή μακριά από τις αδυναμίες τους. Μέγα λάθος φίλη μου. Αφού το γεγονός ότι είσαι μόνη, σε ενοχλεί και σου φαίνεται δυσβάσταχτο, δεν υπάρχει κανένας λόγος, ούτε να κάνεις αστεία γύρω από αυτό, ούτε καν να το συζητάς! Ο λόγος είναι πολύ απλός και έχει να κάνει με το πώς εντυπώνεσαι στη συνείδηση των υπολοίπων! Αν λοιπόν δεν κάνεις τίποτα άλλο, από το να μιλάς για την μοναξιά σου τότε πολύ πιθανό να γίνεις ένα με αυτή και άντε να βγάλεις την ρετσινιά από πάνω σου.

2. Προσοχή στο ποτό: Δεν ξέρουμε γιατί, πραγματικά δεν ξέρουμε, αλλά παρατηρημένα η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που είναι... μπεκροκανάτες, είναι singles. Είναι ίσως η μοναξιά, είναι η απελπισία είναι και το γεγονός ότι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν, και το μόνο που κάνουν είναι να βγαίνουν και να πίνουν στην υγειά της μοναξιάς! Είναι βέβαια και το άλλο... Όταν είσαι μόνη για καιρό, ξεχνάς και την μέθοδο του φλερτ, που σημαίνει ότι νιώθεις τρομερή ανασφάλεια και άγχος όταν έχεις μπροστά σου τον άντρα που σε ενδιαφέρει. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ποτηράκι παραπάνω! NOT! Προσοχή φίλη μου, γιατί το ποτό είναι τεράστια παγίδα, και μακροπρόθεσμα, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει.

3. Μάθε πότε να κάνεις πίσω: Ας πούμε ότι είσαι σε ένα πάρτι και μιλάς με έναν υπέροχο, γοητευτικό και ενδιαφέροντα τύπο! Περνάει μισή ώρα, περνάει μία ώρα! Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου να διακόψεις για λίγο την όμορφη κουβέντα σας και να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Με τον τρόπο αυτό, και του δίνεις το χρόνο του, και δεν φαίνεσαι η υστερική που πήγε σε πάρτι με μοναδικό σκοπό να βρει άντρα! Γενικότερα, και βάλτο καλά στο μυαλό σου αυτό, πάντα να δίνεις λίγο χρόνο στα πράγματα. Τίποτα καλό δεν βγήκε με τη πίεση. Να το ξέρεις αυτό...

4. Προσοχή στα... social media: Ναι ξέρουμε ότι διψάς για νέες γνωριμίες και γενικότερα σου αρέσει να διευρύνεται ο κύκλος σου, αλλά όσον αφορά στα social media, facebook, twitter κλπ, κάνε λίγη υπομονή και ελάττωσε το ανατριχιαστικό stalking, αν σου είναι εύκολο! Δηλαδή, δεν είναι ανάγκη μόλις γνωρίσεις κάποιον, να του κάνεις αμέσως friend request στο facebook, ούτε να αρχίσεις να του μιλάς και να γίνεσαι πιεστική. Όσο κι αν σου αρέσει, άσε να περάσουν 2-3 μέρες και κάνε μετά την κίνησή σου.

5. Μην στείλεις μήνυμα πάνω από 2 φορές: Το θέμα με τα κινητά και ιδίως τα γραπτά μηνύματα είναι κομματάκι πολύπλοκο. Εννοούμε δηλαδή, ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν τα βλέπουν αμέσως τα μηνύματά τους, ή μπορεί εκείνη την ώρα να είναι απασχολημένοι και να ξεχαστούν! Αυτό δε σημαίνει ότι αποκλείεται να σου απαντήσουν και φυσικά ότι απαγορεύεται να στείλεις ακόμα ένα μήνυμα. Πρόσεξε όμως, ακόμα ένα! Αν στείλεις λοιπόν ξανά και δεν λάβεις απάντηση, τότε πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να ξανασχοληθείς με αυτό το άτομο! Νόμος...

πηγή: queen.gr
 
Top