Σε οποίον δεν αρέσουν τα λευκά δερμάτινα sneakers να σηκώσει το χέρι του (χωρίς ντροπή, δεν θα το δούμε, εξάλλου) και να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο κείμενο ASAP. Τι; Κανείς; Όλοι εδώ; Αναμενόμενο, μιας και αναφερόμαστε στο ίσως πιο αγαπητό αντρικό υπόδημα των τελευταίων δεκαετιών, λόγω της άνετης εφαρμογής και του ευέλικτου χαρακτήρα του – μπορεί να ολοκληρώσει ιδανικά τόσο ένα αθλητικό σύνολο, όσο και ένα smart casual look, ακόμα και να φορεθεί με κοστούμι.



Γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους ό,τι εποχή κι αν έχουμε, όποιες τάσεις κι αν βρίσκονται στο προσκήνιο της μόδας, όποια κι αν είναι η περίσταση -επίσημη ή casual-, τα λευκά sneakers αποτελούν σταθερή αξία και φοριούνται όλο το χρόνο.


Tips για φοράς τα λευκά sneakers χειμώνα καλοκαίρι

Συνδύασέ τα με σκουρόχρωμα ή ανοιχτόχρωμα κομμάτια, καμωμένα από διαφορετικές υφάνσεις: βαμβακερό t-shirt, chino ή μάλλινο παντελόνι, καμπαρντίνα, ζιβάγκο, τζην ή λινό πουκάμισο.
Αλλά και με ένα κλασικό ή με ένα "σπασμένο" (παντελόνι, πουκάμισο και blazer) κοστούμι σε μοντέρνα γραμμή.
Αν το παντελόνι που έχεις επιλέξει είναι cropped, φόρεσε τις γνωστές ως "αόρατες" κάλτσες. Αν πάλι το τελείωμά του είναι κανονικό, προτίμησε statement κάλτσες με σχέδια κομψά και τολμηρά.


Αν πρόκειται για μποτάκια, επένδυσε σε casual, αλλά επουδενί "ατσούμπαλα" και "πρόχειρα" κομμάτια, όπως είναι τα φανελένια πουκάμισα, τα oxford πουκάμισα, τα chino παντελόνια, τα κλασικά πουλόβερ και t-shirts, τα bomber jackets.


Και ένα extra tip για να λάμπουν τα sneakers σου από καθαριότητα σαν να τα αγόρασες χθες.

Πρώτα, τα βρέχεις.
Έπειτα, αναμειγνύεις λίγη μαγειρική σόδα με απορρυπαντικό, οδοντόπαστα και scrub απολέπισης.
Στη συνέχεια, απλώνεις το μείγμα στα παπούτσια και το αφήνεις για λίγα λεπτά να δράσει.
Τρίβεις ελαφρά για μερικά δευτερόλεπτα και ξεπλένεις με άφθονο νερό.
Όταν στεγνώσουν, ρίχνεις μέσα στα sneakers λίγη βρεφική πούδρα/ταλκ για να απορροφήσει τυχόν υγρασία και να αποφύγεις τις δυσάρεστες οσμές.

 
Top