Το πετυχημένο party δε θέλει κόπο αλλά τρόπο. Και αφού τη νοιάζεσαι, φώναξέ της "Αγάπη μου όλα για PARTY σου", με τον τρόπο σου.


Μπορεί να ακουστεί κάπως κλισέ ωστόσο είναι η μία και μεγάλη αλήθεια. Το πετυχημένο party δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Έτσι, μπορεί να βρίσκεστε οι δυο σας στο νησί και να έχει τη γιορτή της τον 15αύγουστο ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να της κάνεις την έκπληξη και να ζήσετε μία εμπειρία που θα θυμάστε για χρόνια.


Το σωστό surprise party έχει τους κανόνες του, όπως τα περισσότερα πράγματα σε αυτή τη ζωή, και οφείλεις να τους ακολουθείς όταν θες να διοργανώσεις ένα για να περάσει ο άνθρωπος σου καλά κι εσύ καλύτερα. Τα κύρια συστατικά ενός ερασιτεχνικού party στην παραλία είναι αυτά που θα εγγυηθούν την επιτυχία του. Και ειδικά από τη στιγμή που η καλεσμένη θα είναι μόνο εκείνη πρέπει να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο αφού μιλάμε για μία μέρα που δικαιωματικά ανήκει σε αυτήν.

Και μην ξεχνάς ότι βασικό στη γοητεία που έχει ένα do it yourself party στην παραλία είναι το μεράκι και όχι το πόσα χρήματα χάλασες. Αυτά, λοιπόν, είναι τα 7 πράγματα που οφείλεις να γνωρίζεις για το surprise party που θα της κάνεις στην παραλία και θα θυμάται το για πάντα.


Ο χώρος

Παραλία μετά τη χρυσή ώρα. Μία απομακρυσμένη, όχι όμως πολύ, να είστε και κοντά στον πολιτισμό. Δε θα μείνει ασυγκίνητη από την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της φεγγαροφωτισμένη, ειδικά από τη στιγμή που αυτή θα αποτελέσει το φόντο αυτού που θα κάνεις φωνάζοντας "Αγάπη μου για party σου!


Η διακόσμηση

Δεν χρειάζεσαι τίποτα το φοβερό. Ψάθες, καρεκλάκια σκηνοθέτη και ίσως κάποιο πτυσσόμενο τραπεζάκι για camping για να νιώσει πιο άνετα και να ακουμπήσετε πάνω φαγητό και ποτό.


Το ποτό

Είναι κάτι απαραίτητο για το party που θα της κάνεις. Στην αυτοσχέδια κάβα σου όλα χωρούν. Μπορείς να έχεις μπίρα, ρούμι, κρασί ή ότι άλλο θεωρείς ότι ταιριάζει στην περίπτωση. Ακόμα, μην παραλείψεις φρουτώδεις χυμούς, ανθρακούχα αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό και πλαστικά ποτηράκια σε περίπτωση που γνωρίζεις πώς να τις φτιάξεις cocktail. Και πάγο φυσικά σε φορητό ψυγειάκι ενισχυμένα με μπόλικο πάγο.


Το γλυκό

Γιορτή χωρίς γλυκά δεν γίνεται. Είτε παγωτό στο ψυγείο πάγου, είτε φρέσκα φρούτα!


Η μουσική

Ο απαραίτητος εξοπλισμός που θα χρειαστείς για να επενδύσεις μουσικά το party δεν απαιτεί dj ή ενοικίαση εντυπωσιακού ηχοσυστήματος. Μπορείς να μείνεις στο κλασικό κι αγαπημένο φορητό με τις μπαταρίες ή να έχεις μαζί σου ένα bluetooth ηχείο που θα το συνδέσεις με το κινητό σου και θα απολαύσετε την μουσική κάτω από τα αστέρια.


Ο φωτισμός

Εδώ δε χρειάζεται να κάνεις πολλά. Θα τα κάνει όλα η ίδια η φύση. Η καλύτερη ώρα για να ξεκινήσεις το πάρτι είναι αργά το απόγευμα για να δείτε μαζί την χρυσή ώρα, τη στιγμή που ο ήλιος ξεκινά να δύει.


Το δώρο

Μπορείς να της πάρεις κάποιο κόσμημα από το μέρος που είστε ή μπορείς να της αγοράσεις λουλούδια. Ότι και αν αποφασίσεις να έχεις μαζί σου και την συσκευασία ΣΚΡΑΤΣ PARTY που γράφει πάνω της «χρόνια πολλά» και μπορείς να την προμηθευτείς εύκολα όπου και να είσαι αφού θα τη βρεις σε καταστήματα ΟΠΑΠ, mini market και περίπτερα. Το ΣΚΡΑΤΣ PARTY έχει 5 ΣΚΡΑΤΣ στο πακέτο, με το ένα σίγουρα να κερδίζει και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν μία εξαιρετική, μοναδική και διασκεδαστική πρόταση δώρου.


 
Top