Η BMW M3 νέας γενιάς (με κωδικό G80) δεν πρόκειται να μοιάζει με κανένα άλλο αυτοκίνητο της σειράς M που έχουμε δει μέχρι τώρα, χάρη φυσικά στην υιοθέτηση μιας (τουλάχιστον) ριζοσπαστικής νέας πρόσθιας όψης…




Δείτε και μόνοι σας! Τα πρόσφατα πλάνα των κατασκόπων μας σχετικά με τη νέα M3 έδειξαν ότι αυτή θα διαθέτει μεγαλύτερη και ψηλότερη μάσκα με τα χαρακτηριστικά νεφρά, δανεισμένη από την κομψή σειρά 3. Αυτές οι νέες γρίλιες θα έχουν κάπως παρόμοιο σχήμα με εκείνες που είδαμε στο BMW Vision Dynamics Concept και θα διαθέτουν τονισμένo οριζόντιο πλέγμα.

Ο Bimmer Post αποφάσισε να προβεί στην εμφάνιση της νέας σειράς 3 και αυτό είναι το τελικό προϊόν του. Δεν είμαστε σίγουροι τι να σκεφτούμε. Οι δύο τεράστιοι νεφροί της νέας M3 είναι αυτοί που αμέσως τραβούν το βλέμμα σας και σίγουρα βοηθούν στη διαφοροποίηση του αυτοκινήτου από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς 3. Επιπλέον, οι γρίλιες είναι επίσης λίγο πιο επιθετικές από αυτές που χρησιμοποιούνται στη σειρά 7 αλλά και X7. Εξακολουθούμε πάντως να πιστεύουμε ότι η εικόνα παραπέμπει σε αρπακτικό.



Το πίσω μέρος διαθέτει ενισχυμένο προφυλακτήρα και ένα μικρό λεπτό σπόιλερ. Υπάρχει επίσης ένα σύνολο από αιχμηρές ασημένιες και μαύρες ζάντες, ένθετα από ανθρακονήματα στο πίσω τμήμα όπως και οροφή από το ίδιο υλικό, καθώς επίσης και τέσσερις απολήξεις εξάτμισης. Οι προβολείς εμφανίζονται παρόμοιοι με τους αντίστοιχους της σειράς 8, ομολογουμένως μια όμορφη σχεδιαστική πινελιά. Σύμφωνα με τις έγκυρες πηγές μας, οι νέες BMW M3 και M4 προγραμματίζονται να κυκλοφορήσουν στα μέσα του 2020, ως μοντέλα του 2021. Τα δυο σπορ μοντέλα θα τροφοδοτούνται από τον ίδιο κινητήρα των 3.0 λίτρων με διπλό στροβιλοσυμπιεστή, όπως δηλαδή συμβαίνει αντίστοιχα και στα X3 M και X4 M, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποδίδουν 480 ίππους ή 510 στην έκδοση Competition.

 
Top