Το καλοκαίρι είναι η πιο ωραία εποχή του χρόνου για να πας διακοπές. Μπορείς να βγεις στην παραλία του νησιού που έχεις επιλέξει για να πιεις ένα ποτό ή ένα κοκτέιλ στο beach bar. Μπορείς να κάνεις βόλτες με την παρέα σου στα σοκάκια του νησιού και να επισκεφτείς διάφορα μαγαζιά. Ακόμα και το καλοκαίρι όμως, ο κάθε άντρας θα πρέπει να προσέχει την εμφάνισή του και να διαλέγει τα κατάλληλα ανδρικά outfits.

Τη συγκεκριμένη εποχή όλοι ψάχνουν κάτι άνετο για να μην ζεσταίνονται, αλλά ταυτόχρονα να είναι όμορφο και να τους δίνει στιλ. Αν δυσκολεύεσαι να βρεις κάτι στιλάτο και άνετο, σου έχω μερικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου φέτος το καλοκαίρι.



Συμβουλές ντυσίματος για άντρες για την παραλία και τα σοκάκια του νησιού!

Φόρεσε απλά το μαγιό σου



Φορώντας απλά ένα μαγιό στην παραλία είναι μια τολμηρή κίνηση αλλά αν έχεις τις κατάλληλες υποδομές μπορείς να το υποστηρίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις ένα άνετο και μοντέρνο μαγιό. Συνδύασε το όμως με εντυπωσιακά αξεσουάρ, δηλαδή ένα καπέλο, γυαλιά ηλίου και κάποιο κολιέ με ξύλινες χάντρες.


Συνδύασε την jean βερμούδα με ένα απλό κοντομάνικο μπλουζάκι



Αυτό το ντύσιμο είναι γνωστό σε όλους και το προτιμούν οι περισσότεροι. Είναι άνετο, ειδικά αν το φοράς με σαγιονάρες, δροσερό και φαίνεται πολύ όμορφο. Για να είναι όμως ακόμη πιο στιλάτο μπορείς να γυρίσεις προς τα πάνω μία φορά το ρεβέρ από την βερμούδα σου.


Βάλε floral πουκάμισο με chino βερμούδα



Τα λουλουδάτα σχέδια στα ρούχα είναι άκρως καλοκαιρινά και σίγουρα μας φτιάχνουν την διάθεση και μόνο που τα βλέπουμε, αρκεί πάντα να έχουν συνδυαστεί με το κατάλληλο παντελόνι. Μια chino βερμούδα σε ουδέτερο χρώμα μπορεί να αναδείξει το ντύσιμο σου! 


Φόρα ανοιχτό πουκάμισο με τζιν παντελόνι






Μερικούς άντρες τους αρέσει το τόπλες στην παραλία αλλά θέλουν να κρατάνε κάποια προσχήματα όταν βρίσκονται σε πολύ κόσμο. Τι πιο άνετο από ένα όμορφο πουκάμισο σε συνδυασμό με ένα τζιν παντελόνι.


Βάλε μία polo μπλούζα με λευκό λινό παντελόνι



Αν θέλεις κάτι πιο κομψό για τις βραδινές σου εμφανίσεις στο νησί μπορείς να φορέσεις ένα polo μπλουζάκι σε συνδυασμό με ένα λινό παντελόνι. Για να ολοκληρώσεις το look σου μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου λευκά sneakers ή ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες. 


Φόρα αμάνικη μπλούζα με σορτς



Για τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού το σορτς είναι η ιδανική επιλογή. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αφήσεις το δέρμα σου να αναπνεύσει. Ενώ είναι ιδιαίτερα δροσερό και άνετο, πράγμα όμως που δεν το σταματάει από το να φαίνεται πολύ όμορφο.


Φόρα chino παντελόνι και πουκάμισο



Σε κάποιους άντρες αρέσει το απλό ντύσιμο, αλλά δεν τους αρέσουν τα σορτς. Αν είσαι κι εσύ της ίδιας άποψης, τα chino παντελόνια σε συνδυασμό με ένα απλό casual πουκάμισο δείχνουν απλά ενώ ταυτόχρονα σου προσθέτουν στυλ. 


Βάλε σορτς με σχέδια και μονόχρωμο πουκάμισο



Το καλοκαίρι το έχουμε συνδυάσει με έντονα χρώματα και σχέδια. Μια ευκαιρία για να δείξεις ότι κι εσύ νιώθεις το ίδιο με τους υπόλοιπους είναι το να φορέσεις ένα σορτς με διάφορα χρώματα και σχέδια, πράγμα το οποίο είναι και στην μόδα για το φετινό καλοκαίρι. Ο ιδανικός συνδυασμός του είναι με ένα μονόχρωμο πουκάμισο.


Συνδύασε jean πουκάμισο και σορτς με μονόχρωμο t-shirt


Αν θες να είσαι πιο στιλάτος όταν πας στην παραλία ή σε κάποιο beach bar, το τζιν πουκάμισο σε συνδυασμό με τα σορτς είναι ο ιδανικός συνδυασμός. Φαίνεται ότι έχεις ένα καθημερινό ντύσιμο και ταυτόχρονα η εμφάνισή σου δείχνει ότι είσαι έτοιμος για ξέφρενο πάρτι.

 
Top