Μικρές και μεγαλύτερες απολαύσεις που κάποια στιγμή θα τελειώσουν.


Όντας εργένης απολαμβάνεις με διαφορετικό τρόπο κάποια πράγματα. Δυστυχώς, αρκετά από αυτά θα πρέπει να κοπούν ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να διαφοροποιηθούν ή να συμβαίνουν με μικρότερη συχνότητα, από τη στιγμή που θα μπεις σε μια σχέση ή εν τέλει παντρευτείς. Kαι ορίστε μερικά από εκείνα που πρέπει να απολαμβάνεις περισσότερο από καθετί, λίγο πριν εγκαταλείψεις την ελευθερία σου, χωρίς μάλιστα να νιώθεις καμιά απολύτως τύψη.


Ποτά με φίλους

Αναμφισβήτητα, μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες. Είτε γίνετε χώμα στη μπάρα, είτε καταλήξετε σε στριπτιτζάδικο και αργότερα για βρώμικο (ενώ είχατε ξεκινήσει για ένα χαλαρό ποτό Τρίτη βράδυ) είναι κάτι που απολαμβάνεις όπως και να 'χει. Μια συνήθεια μάλιστα που ισχυροποιεί τους φιλικούς δεσμούς σε μια παρέα και δημιουργεί ιστορίες για το μέλλον.


Φλερτ με την οποιαδήποτε

Κάθε αλληλεπίδραση με μια ελκυστική γυναίκα είναι και μια νέα περιπέτεια. Αυτό δε σημαίνει ότι θα καταλήξει πάντοτε κάπου αλλά σημασία έχει το παιχνίδι. Και σαν σωστός παίχτης οφείλεις να το σεβαστείς και να το τιμήσεις, παίζοντας πάντοτε με τους κανόνες.


Παλιά ή νέα χόμπι

Πας για 5x5 ή για ψάρεμα όποτε θέλεις, για όσο θέλεις. Ασχολείσαι παραπάνω με το Footbal Manager ή διαβάζεις για ώρες, ασταμάτητα, Nesbo. Ορίστε μερικά πράγματα από τα οποία δεν πρόκειται να σε διακόψει η αγαπημένη σου.


Ζεις ευκολότερα την περιπέτεια

Εκείνο το μεγάλο ταξίδι που ήθελες να κάνεις μόνος; Εκείνο το one night stand που ψήνεται; Για τίποτα από ερωτήματα σαν τα παραπάνω δεν πρόκειται να κάνεις δεύτερες σκέψεις ή πολύ περισσότερο να σε εμποδίζει αρχικά η ηθική σου και ασφαλώς η δέσμευση στην σύντροφό σου να τα πραγματοποιήσεις.
Δε χρειάζεται να καθαρίζεις τακτικά το σπίτι σου

Προσοχή, αυτό δε σημαίνει ότι θα ζεις μέσα σε μια χωματερή. H καθαριότητα σύμφωνα με τον σοφό λαό είναι μισή αρχοντιά, κι εσύ είσαι άρχοντας, δεν είσαι καμιά λινάτσα. Απλά, κάποιες λεπτομέρειες που θα πρόσεχε η σύντροφός σου κι εσύ ούτε καν θα φανταζόσουν ότι χρειάζονται ένα καθάρισμα, δεν άπτονται σε καμιά περίπτωση του άμεσου γνωσιολογικού σου πεδίου.


Τρως οτιδήποτε και όποτε θέλεις

Το να παραγγείλεις δυο jumbo πίτσες στις 02.00 τα ξημερώματα δεν θα προκαλέσει απορία σε κανέναν. Όπως επίσης αν έχεις θέσει εξαιρετικά υψηλούς θερμιδικούς στόχους και τρέφεσαι για μια ολόκληρη εβδομάδα με burgers και παστίτσιο.

 
Top