Το νέο πρωτότυπο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, στην έκθεση του Τόκιο και πρόκειται για ένα compact plug-in hybrid SUV, το οποίο θα είναι τετρακίνητο.

Όπως δήλωσαν και οι υπεύθυνοι της Mitsubishi, το PHEV SUV τους πέρα από τεχνολογικά προηγμένο, στόχο έχει να προσφέρει και μεγάλη οδηγική ευχαρίστηση.

Το concept της Mitsubishi θα ενσωματώνει μια πιο συμπαγή και ελαφριά έκδοση του επαναφορτιζόμενου υβριδικού συστήματος της Mitsubishi, με ηλεκτρική τετρακίνηση. Θα είναι ιδανικό για κάθε είδους διαδρομή, είτε μιλάμε για κίνηση εντός πόλης, είτε για off-road διαδρομές, τις οποίες θα ολοκληρώνει με άνεση κι ασφάλεια. Η εικόνα που δημοσιεύτηκε δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά μας επιτρέπει να δούμε πως το αμάξωμα διαθέτει μια αρκετά ιδιαίτερη σχεδίαση, με το βλέμμα να πέφτει στο πίσω παρμπρίζ και πιο συγκεκριμένα στα τέσσερα στρογγυλά στοιχεία, που θυμίζουν ανεμιστήρες.


Στην σκοτεινή teaser φωτογραφία δεν φαίνεται αν μιλάμε για 3θυρο ή 5θυρο αμάξωμα, αλλά το γεγονός πως δεν μπορούμε να διακρίνουμε γραμμή παραθύρων μας κάνει να πιστεύουμε, ότι τουλάχιστον το πρωτότυπο μοντέλο θα είναι 3θυρο και μάλιστα με αρκετά μυώδες παρουσιαστικό.

Υπομονή μέχρι και τις 24 Οκτωβρίου, όπου η έκθεση του Τόκιο θα ανοίξει τις πύλες της!




Πηγή
 
Top