Πολλές φορές αρκούν τα λόγια κάποιου για να πέσεις σαν ώριμο φρούτο, σε σημείο δηλαδή να αδιαφορείς για το ποιος είναι στ' αλήθεια ή για την εμφάνισή του. Και εκεί ακριβώς ποντάρουν αρκετές φορές και οι άντρες. Θα σε ρίξουν με τα λόγια (με το κλασικό ''μπλα μπλα'') ακόμη κι αν χρειαστεί να γίνουν άλλοι άνθρωποι - σε βαθμό να μην αναγνωρίζουν ούτε οι ίδιοι τους εαυτούς τους. Όποια πιστεύει ότι δεν έχει πέσει με τα λόγια κάποιου, μάααλλον κάνει λάθος. Δεχόμαστε λοιπόν ότι κάθε άντρας είναι πρόθυμος να κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να σε ρίξει, ε το μόνο που μπορούμε να τους αναγνωρίσουμε είναι αυτή η φιλότιμη προσπάθεια. Τι μπορεί να κάνει;

1. Θα σου δείξει τον καλύτερο του εαυτό (μέχρι να σε ρίξει). Μετά την τρυφερή σας στιγμή, ξέχνα λουλούδια και ευγένειες. Στην αρχή θα σου στέλνει, θα σε εντυπωσιάζει με πράξεις ή κοπλιμέντα, θα ζητάει να σε δει, θα κρέμεται πάνω από το τηλέφωνο μέχρι να τον καλέσεις, θα σου δίνει το 100% του εαυτού του. Μόλις γίνει ό,τι είναι να γίνει τέλος πάντων, ξέχνα τα αυτά που ήξερες. Στόχος η επόμενη που θα πέσει.



2. Φωτογραφίες πονηρού (και ακατάλληλου) περιεχομένου. Βρε τον άτιμο δηλαδή! Κάπως έτσι θέλει να σε δελεάσει για να πέσεις με τα σωματικά του χαρίσματα - όπα κάτσε, κοιλιακός είναι αυτός;

3. Φωτογραφίες γενικότερου περιεχομένου. Το αυτοκίνητο του που είναι τάδε μάρκα, τάδε μοντέλο, τάδε χρημάτων. Το σπίτι του με θέα τη θάλασσα, το βουνό, την πισίνα, το γήπεδο γκολφ. Το σκυλί του, το γατί του, το καναρίνι του. Θα σε ψυχολογήσει και θα πράξει ανάλογα, μην αγχώνεσαι.



4. Και σου σφυρίζω. Κάποιες φορές δεν είναι προετοιμασμένος για να σου πιάσει κουβέντα, που σημαίνει δεν έχει βρει ΤΗΝ ατακάρα του αιώνα για να σε ρίξει ή κάποια εντυπωσιακά θέματα συζήτησης (Ξέρεις, έχω κάνει σαφάρι) οπότε σφυρίζει, πετάει κανένα πρόστυχο υπονοούμενο, ξεροκαταπίνει με νόημα, βγάζει άναρθρες κραυγές τέλος πάντων.

5. And where is Acropolis? Μπορεί να στο παίξει ότι δεν είναι από εδώ, να τον ακούς να συστήνεται ως Αυστραλός στη μία ή Αμερικάνος στην άλλη, να σου πιάνει την κουβέντα για να τον βοηθήσεις να πάει στο τάδε μέρος, ενώ μπορεί να ξέρει την πόλη σας πολύ καλύτερα κι από σένα. Έλληνας είναι ντε.



6. Ότι γυμνάζομαι στο είπα; Θα σου πει 1500 φορές για τον τρόπο ζωής του, τις συνήθειες του, τι τρώει, τι δεν τρώει, πόσο προσέχει, πόσο ''κακό παιδί'' ήταν παλιά (έτσι, να δημιουργήσει και λίγο μυστήριο) και θα σε ρίξει μέχρι να πεις θερμίδα.

7. Επίδειξη χρημάτων. Μην το γελάς, μπορεί η άλλη ρε παιδί μου να πέσει επειδή ο τύπος θα βγάλει 100 ευρώ να πληρώσει δυο καφέδες. Γούστα είναι αυτά. Πάντως κάποιος που έχει χρήματα μην περιμένεις (συνήθως) να στο κρύψει για να τον αγαπήσεις για τα αγνά του αισθήματα, προκειμένου να σε ρίξει μπορεί να σου πετάξει έτσι ανέμελα εκεί που κάθεστε το βιβλιάριο με τις καταθέσεις του ας πούμε.



πηγη
 
Top