Τα αντρικά χαρακτηριστικά μαζί με την συμπεριφορά που τρελαίνουν τις γυναίκες αλλάζουν από εποχή σε εποχή. Τα παλιά χρόνια η γενναιότητα και η δύναμη ήταν τα κύρια γνωρίσματα που έκαναν έναν άντρα πολύ δημοφιλή με τις γυναίκες. Φαίνεται όμως πως στην σημερινή εποχή, η δύναμη και το θάρρος δεν είναι στα top θέλω των γυναικών! Οι συμπεριφορές που λατρεύουν οι γυναίκες στους άντρες είναι πολύ διαφορετικές από παλιά!


Τα συμπεράσματα για τα χαρακτηριστικά που τρελαίνουν τις γυναίκες, βγήκαν μέσα από online έρευνες με συμμετοχή πολλών γυναικών. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά αυτά η καλοσύνη και η αυτοπεποίθηση είναι αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις! Μάλιστα φαίνεται πως η αντρική συμπεριφορά με τα γνωρίσματα που θα δεις παρακάτω οδηγεί σε πιο ειλικρινείς και αγαπημένες σχέσεις! Στα συμπεράσματα των ερευνών βλέπουμε πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η καλή ψυχολογία ενός άντρα και η γενικότερη θετική στάση του στη ζωή!

Τα top αντρικά χαρακτηριστικά που έλκουν τις γυναίκες!


Η έρευνα

Σύμφωνα με online έρευνες, φαίνεται πως οι γυναίκες σήμερα εκτιμούν περισσότερο την προσωπικότητα ενός άντρα παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση! Κάποια από τα top χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που έλκουν μία σύγχρονη γυναίκα είναι η αίσθηση του χιούμορ και το να είναι πιστός! Μόλις το 13% των γυναικών που συμμετείχαν έχουν την αρρενωπή εμφάνιση ως παράγοντα έλξης! Στις έρευνες πήραν μέρος πάνω από 1000 γυναίκες ηλικίας από 21 έως 54 ετών.


Ο χαρακτήρας



Κατά 67% φαίνεται πως ο χαρακτήρας ενός άντρα είναι ο νούμερο ένα παράγοντας έλξης. Η ικανότητα να είναι κάποιος πιστός, καλός, ηθικός και να δείχνει πως έχει στοιχεία για να γίνει καλός πατέρας είναι ανάμεσα στις συμπεριφορές που λατρεύουν οι γυναίκες σε έναν άντρα!




Η προσωπικότητα



Διάφορα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που έλκουν πολύ τις γυναίκες είναι η αίσθηση του χιούμορ, η εξυπνάδα και το πάθος! Το πάθος δεν έχει μόνο την seξουαλική έννοια αλλά κυρίως τον ενθουσιασμό με ότι καταπιάνεται ένας άντρας! Η γενναιοδωρία και η αυτοπεποίθηση είναι επίσης χαρακτηριστικά που έλκουν μεγάλο ποσοστό γυναικών στην σημερινή εποχή!

Άλλα στοιχεία που είναι πιο πρακτικά κατά 53% είναι σημαντικά για να είναι κάποιος ποθητός στις γυναίκες! Φαίνεται πως οι γυναίκες έχουν ανάγκη να τις ακούν και να έχουν καλή επικοινωνία με τους άντρες! Ο ρομαντισμός είναι επίσης σημαντικός όσο όμως και η καλή seξουαλική ζωή!


Η εξωτερική εμφάνιση

Το 12-13% των ερωτηθέντων έχει ως πρώτη την εξωτερική εμφάνιση ως προς την έλξη! Η αίσθηση του style ενός άντρα, το ύψος και η ομορφιά του είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης που έλκουν το 13% των γυναικών. Παράλληλα ένα μυώδες σώμα και το fitness είναι πράγματα που έλκουν ένα μικρό ποσοστό των γυναικών σήμερα.


Οι συμπεριφορές που λατρεύουν οι γυναίκες σε έναν άντρα



Το να είναι πιστός ένας άντρας είναι για τις γυναίκες το νούμερο ένα χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς σε ποσοστό 84%! Η καλοσύνη και η ηθική ακεραιότητα είναι επίσης πολύ ελκυστικά χαρακτηριστικά για τις σημερινές γυναίκες όπως είναι και η αυτοπεποίθηση! Αντίθετα ένα πολύ γυμνασμένο σώμα είναι πρώτο στις προτιμήσεις του 13% των γυναικών που έλαβαν μέρος στην έρευνα! Το συμπέρασμα των ερευνών είναι πως δεν χρειάζεται κανείς να είναι αψεγάδιαστος για να έχει επιτυχία στο αντίθετο φύλο! Αρκεί να είναι cool και να έχει δυναμική προσωπικότητα!
 
Top