Ήρθε η ώρα να βγείτε με εκείνον που περιμένατε τόσο καιρό, αλλά δε ξέρετε αν έχει το χαρακτήρα που θέλετε για να κάνετε μια ουσιαστική σχέση. Αν αναρωτιέστε αν είναι όντως ο αστείος και εξύπνος τύπος που δείχνει στα μηνύματα, ειδίκα αν δεν τον έχετε γνωρίσει απο κόντα, υπάρχει ένα τρικ 30 δευτερολέπτων θα σας δώσει αμέσως την απάντηση που ζητάτε.

Ακόμα και αν θεωρείτε πώς μπορείτε να καταλάβετε και να ψυχολογήσετε το χαρακτήρα που έχετε απέναντι σας, όταν πρόκειται για τύφλα ή πρώτα ραντεβού τα πράγματα δυσκολεύουν. Ειδικά αν μέχρι τώρα επικοινωνούσατε μέσω social media κι όχι από κοντά.


Στο πρώτο σας ραντεβού, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο φέρεται στο προσωπικό του εστιατορίου ή του μπαρ. Παρατηρήστε τις κινήσεις και τα λόγια του. Λέει «παρακαλώ» και «ευχαριστώ» όταν παραγγέλνει; Μήπως μετακινεί την καρέκλα του όταν σηκωθεί για να χρησιμοποιήσει το μπάνιο έτσι ώστε να μη δυσκολέψει την πορεία του σερβιτόρου; Εαν η απάντηση είναι ναι, αξίζει να ξαναβγείτε μαζί του, με την προϋπόθεση να σας έχει κάνει το κλικ φυσικά. Εάν αγνοεί ή ακόμα χειρότερα, προσβάλει το προσωπικό, δεν έχει σημασία πόσο όμορφα σας αντιμετωπίζει, καθώς η αγένεια είναι μια συμπεριφορά που επαναλαμβάνεται. Μην αναλώνεστε σε ανθρώπους με τέτοιες συμπεριφορές και δώστε ευκαιρίες στους ανθρώπους που σας αξίζουν και σας ταιριάζουν.



ΠΗΓΗ
 
Top