Τα vintage αντρικά γυαλιά είναι γυαλιά ηλίου ή μυωπίας που θεωρούνται κλασσικά στον κόσμο της μόδας και κάνουν τέλειο style! Κάθε σχήμα προσώπου είναι διαφορετικό αλλά ανά δεκαετία η μόδα εδώ και πολλά χρόνια έχει βγάλει γυαλιά σε πολλά σχέδια αλλά και υλικά και χρώματα! Μάλιστα πολλοί αστέρες του Hollywood τα προτιμούν σε όλες τους τις εμφανίσεις! Είτε για ηλιοπροστασία είτε λόγω μυωπίας, τα γυαλιά είναι το απόλυτο αξεσουάρ για όλες τις εποχές του χρόνου!

Έτσι υπάρχουν πολλά στυλ για να διαλέξεις! Ειδικά αν αγαπάς το ρετρό style και θες κάτι κλασσικό τα αντρικά γυαλιά παλιού τύπου είναι ιδανικά για σένα! Για ένα πιο σοφιστικέ look ή για να ενισχύσεις κι άλλο το chic style που έχεις, παρακάτω θα δεις πολλά αντρικά γυαλιά για να πάρεις ιδέες και έμπνευση!

Αντρικά look με ρετρό γυαλιά!

Διάσημοι με vintage αντρικά γυαλιά



Αν αναρωτιέσαι τι κοινό μπορεί να είχε ο Kurt Cobain με τον John Lennon αργότερα ο Johhnie Depp ή ο Brad Pitt η απάντηση είναι: τα vintage αντρικά γυαλιά! Παρά το ταλέντο και την δημοφιλία, οι διάσημοι άντρες τις μουσικής και κινηματογραφικής βιομηχανίας είχαν ή έχουν απαράμιλλο style! Κομμάτι αυτού του στυλ που θεωρείται κλασσικό είναι τα αντρικά γυαλιά με τα οποία έχουν φωτογραφηθεί!




Vintage γυαλιά ηλίου


Από το 1950 μέχρι σήμερα έχουν βγει δεκάδες σχέδια αντρικών γυαλιών ηλίου που θεωρούνται κλασσικά και συντελούν σε ένα τέλειο αντρικό style! Υπάρχουν γεωμετρικά, στρογγυλά, τετράγωνα σχέδια από διάφορες δεκαετίες και έτσι σίγουρα μπορείς να φορέσεις ένα κλασσικό ζευγάρι που θα σου ταιριάζει απόλυτα!







Vintage αντρικά γυαλιά μυωπίας


Όπως με τα γυαλιά ηλίου έτσι και με τα γυαλιά μυωπίας ή άλλων καταστάσεων των ματιών, έχουν βγει με τα χρόνια σε πολλά σχέδια. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους είναι ότι κάνουν το look chic και σοφιστικέ! Επιπλέον δίνουν πόντους στο style και την εντύπωση που δίνουμε!

 
Top