Eurovision 2019: Μόλις λίγες ώρες πριν την έναρξη του 64ου διαγωνισμού της Eurovision, έγινε διαρροή των ψήφων που έδωσαν οι κριτές της επιτροπής
του διαγωνισμού στην Κατερίνα Ντούσκα για την ερμηνεία της στο τραγούδι της «Better Love».

Δέκα επτά χώρες απόψε το βράδυ, στον Α’ Ημιτελικό δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου. Όμως, μόνο 10 από αυτές θα καταφέρουν να πάρουν το… εισιτήριο, γεγονός που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός θα είναι ιδιαίτερα μεγάλος και έντονος.



Προηγουμένως όμως, όλες οι χώρες του Α’ ημιτελικού χθες βρέθηκαν στην τελευταία γενική πρόβα τους την οποία παρακολούθησε η κριτική επιτροπή του θεσμού προκειμένου να δώσει την ψήφο της για εκείνες τις συμμετοχές που θεωρεί πως πρέπει να περάσει στον τελικό.
Κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο, μόνο που τώρα έχει αρχίσει να διαρρέει η συγκεκριμένη ψηφοφορία. Και το αποτέλεσμα πράγματι θα κάνει την ελληνική αποστολή να χαρεί πολύ αφού το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα με τίτλο «Better Love» έδειξε να αρέσει πολύ.


Δείτε την στο παρακάτω βίντεο…



Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ενεπιβεβαίωτη διαρροή τα αποτελέσματα διαμορφώνονται όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery

Και επειδή ίσως κάποιοι να μην… πιστεύουν στα μάτια τους, η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, σύμφωνα με την ψηφοφορία της κατέταξε την Κύπρο και το τραγούδι που ερμηνεύει η Τάμτα στην έβδομη θέση και η Ελλάδα στην… πρώτη!
Τις καλυτερες εντυπώσεις άφησε η Ελλάδα στη χθεσινή γενική και τελευταία πρόβα της πριν τον αποψινό Α” ΗμιτελικόΠηγή: Eurovision TV

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από Τελ Αβίβ πάντως, λένε πως η Κατερίνα Ντούσκα κατάφερε να σαγηνεύσει στη χθεσινή γενική πρόβα πριν τη μεγάλη βραδιά, που το gossip-tv.gr σας αποκάλυψε από νωρίς σήμερα. Οι κόποι της Ελληνικής αποστολής φαίνεται πως αποδίδουν αφού εάν επαληθευτεί η διαρροή της ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής στην χθεσινή πρόβα η οποία φέρνει την Ελλάδα στην πρώτη θέση, έχουμε κάθε λόγο να ελπίζουμε και για μία υψηλή θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Σε ό,τι αφορά τώρα την τελική δεκάδα της φετινής Eurovision όπως την “δίνουν” τα στοιχηματικά γραφεία, αυτή τη στιγμή, πρώτη συνεχίζει να είναι η Ολλανδία η οποία αποτελεί και το απόλυτο φαβορί ενώ την τριάδα κλείνουν η Σουηδία και η Γαλλία.


Το Top 10 των γραφείων στοιχημάτων αυτή την ώρα έχει ως εξής:


1. Ολλανδία

2. Σουηδία

3. Γαλλία

4. Ρωσία

5. Αζερμπαιτζάν

6. Ιταλία

7. Μάλτα

8. Αυστραλία

9. Ελβετία

10. Ισλανδία

πηγή
 
Top