Απαντήσεις σε όλα αυτά που πρέπει να ξέρεις για το πιο χρήσιμο αξεσουάρ του καλοκαιριού.

Μαζί με το μαγιό, το αντηλιακό και τις σαγιονάρες, αποτελούν τα must της πιο καυτής εποχής του χρόνου. Ιδού εννιά πράγματα που οφείλεις να γνωρίζεις γι' αυτά.

Μπορώ να τα φοράω σε εσωτερικό χώρο ή νύχτα;

Μόνο αν είσαι διάσημος ηθοποιός / αστέρας του πενταγράμμου κ.ο.κ. Εναλλακτικά, αν ανήκεις στην ασφάλεια κάποιου διάσημου ηθοποιού / αστέρα του πενταγράμμου κ.ο.κ.


Πόση σημασία έχει το μέγεθος;

Τα μεγάλα γυαλιά, όπως και να το κάνουμε, αποτελούν «δήλωση» . Αρκεί, βέβαια, να αποτελούν το μοναδικό «εκκεντρικό» στοιχείο στην εμφάνισή σου. Μην ξεχνάς, εξάλλου ότι η γραμμή που διαχωρίζει το εκκεντρικό από το γελοίο είναι πολύ λεπτή.

Πρέπει το σχήμα του σκελετού των γυαλιών μου να ταιριάζει με εκείνο του προσώπου μου;

Εννοείται! Τα πράγματα έχουν ως εξής: Έχεις στρογγυλό πρόσωπο; Ψάξε για γυαλιά με τετράγωνο σκελετό. Αντίστοιχα, μήπως το πρόσωπό σου είναι τετράγωνο; Τα γυαλιά σου θα πρέπει να έχουν στρογγυλό σκελετό. Τέλος, μήπως έχεις μακρύ πρόσωπο και θεληματικό πηγούνι; Ψάξε για aviators.


Αν πάλι βαριέσαι το ψάξιμο, αγόρασε ένα ζευγάρι wayfarers. Εκτός από το ότι αποτελούν διαχρονική αξία, τα γυαλιά αυτά ταιριάζουν και σε όλα τα σχήματα προσώπου.

Τι ισχύει με τους φακούς-καθρέπτες;
Η μόδα τους κρατά γερά από πέρυσι. Στο Askmen, πάντως, ψηφίζουμε υπέρ των κλασσικών μαύρων φακών.

Πρέπει το χρώμα των γυαλιών μου να ταιριάζει με τα ρούχα μου;


Όπως έχουμε πει ξανά και ξανά, η εικόνα και το στυλ σου κρίνονται πάντα στις λεπτομέρειες. Με αυτό το δεδομένο, λοιπόν, προσπάθησε να «ταιριάξεις» το χρώμα του σκελετού των γυαλιών σου με εκείνο των παπουτσιών σου.
Επιτρέπεται να τα φοράω σαν στέκα στο κεφάλι σου;


Μόνο αν δεν έχεις τσέπη ή τσάντα μαζί σου για να τα φυλάξεις.
Ποια είναι η κυρίαρχη μόδα αυτή την εποχή;


Τα ρετρό σχήματα και σχέδια. Για να νιώθεις σίγουρος, επένδυσε σε ένα ζευγάρι με σκελετό ταρταρούγα και μικρούς φακούς.

Τελικά, ένα καλό ζευγάρι ηλίου αποτελεί επένδυση;

Φυσικά! Αν βρεις ένα καλό ζευγάρι που να σου αρέσει, αγόρασέ το. Ακόμη κι αν βγει εκτός μόδας τώρα, κάποια στιγμή στο μέλλον θα το ξαναφορέσεις. Μην ξεχνάς, εξάλλου, ότι η μόδα, κάνει κύκλους.
 
Top