Αξεσουάρ: καμία αξιοπρεπής εμφάνιση δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτά. Είναι αυτό που είναι η σάλτσα μπεαρνέζ στην μπριζόλα, το βούτυρο στο ψωμί, η ελιά σε ένα μαρτίνι. Πιάσατε το νόημα.

Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πόσο καλή επένδυση μπορεί να αποδειχθεί κάποιο από αυτά τα στυλίστικα εργαλεία. Ευτυχώς η ιστορία έχει αποδείξει ότι κάποια αξεσουάρ έχουν αντέξει την δοκιμασία του χρόνου, οπότε, αν φαινόντουσαν καλά πριν από 50 χρόνια και φαίνονται εξίσου καλά και τώρα, είναι πιθανό ότι θα φαίνονται καλά για 50 χρόνια ακόμα.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα διαχρονικά αξεσουάρ που όλοι οφείλετε να έχετε. Είναι κάτι περισσότερο από τα φανταχτερά gadgets με τα οποία ανταμείβουμε τον εαυτό μας, είναι απαραίτητα για την καθημερινότητά μας ενώ παράλληλα καθορίζουν το στυλ και την προσωπικότητά μας.
Κλασικά γυαλιά ηλίου

Λίγα πράγματα ευνοούν έναν άνδρα περισσότερο από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Είναι κομψά, πρακτικά και το ιδανικό αξεσουάρ για να κρύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας. Τα γυαλιά ηλίου έχουν συνδεθεί με τις εικόνες πολλών αστέρων του κινηματογράφου της Χρυσής Εποχής, όπως ο Steve McQueen.

Επενδύστε σε ένα κλασσικό ζευγάρι, το οποίο εκτός από το να προστατεύει τα μάτια σας, θα είναι διαχρονικό και θα σας προσδίδει ένα cool στυλ όποτε τα φοράτε.


Δερμάτινο πορτοφόλι

Το δερμάτινο πορτοφόλι μπορεί να σας φαίνεται παρωχημένο, ωστόσο είναι ένα βασικό αξεσουαρ των ανδρών, καθώς μπορεί να μεταφέρει το μεγαλύτερο μέρος των βασικών δεδομένων τους. Επιλέξτε ένα κομψό και εκλεπτυσμένο πορτοφόλι, το οποίο θα μπορείτε να κρατάτε όλες τις ώρες και θα χωράει μέσα όλα τα απαραίτητα.


Stainless Steel ρολόι

Αν θέλετε να βλεπετε την ώρα με στυλ και να τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας σε κάθε επίσημη και ανεπίσημη εκδήλωση, ένα σωστό ρολόι σίγουρα θα αναβαθμίσει την εμφάνιση σας.

Ο υποτιμημένος ξαδέρφος του χρυσού ρολογιού, ένα καλό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι, έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να διαρκέσει μια ζωή, αλλά αρκετές αν δοθεί σε διαδοχικές γενιές.


Δερμάτινη ζώνη

Μια καλή ζώνη κάνει πολύ περισσότερα απο το να κρατάει το παντελόνι σας, καθώς προσδίδει και το απαραίτητο στυλ. Είναι το αξεσουάρ που σίγουρά θα παραμείνει της μόδας, όταν άλλα αξεσουάρ μπορεί να ξεθωριάσουν.

Επιλέξτε μια καφέ ή μαύρη, ή ακόμα καλύτερα και τα δύο χρώματα, με λεπτές, κλασικές αγκράφες σε μεταλλικούς τόνους. Επειδή πρόκειται να συνοδεύει τα παντελόνια σας αρκετά χρόνια, καλό θα είναι να αποφύγετε τις φθηνές απομιμήσεις.


Δερμάτινη τσάντα ταξιδίου

Υπάρχει κάποιο όνομα στον κόσμο της μόδας περισσότερο κερδοφόρο από την «weekender»; Μια τσάντα που προορίζεται για την καλύτερη στιγμή της εβδομάδας, ένας φιλικός αχθοφόρος για μια περιπέτεια, και η αποσκευή που θα βάλετε τα καλύτερα κομμάτια της ντουλάπας σας. Η τσάντα Σαββατοκύριακου – ή holdall – είναι ένα αγαπημένο αξεσουάρ του οπλοστασίου των ανδρών.

Όπως και με τα περισσότερα δερμάτινα αξεσουάρ, προτιμούμε μια απλή μαύρη ή καφέ (ή, αντίθετα με τους κανόνες, ένα μείγμα των δύο), ή μια ξεθωριασμένη σε πράσινο της ελιάς για μια πιο σύγχρονη εικόνα.


Ασημένια μανικετόκουμπα

Ενώ έχετε φορέσει ένα καλό κοστούμι σε συνδυασμό με ένα υπέροχο λευκό πουκάμισο, την τυχερή σας γραβάτα και ένα ζευγάρι brogues, είναι κρίμα να καταστρέψετε την εικόνα σας με ένα ζευγάρι φτηνών ενώσεων στις μανσέτες του πουκαμίσου, που δίνονται δωρεάν στο κατάστημα κοστουμιών.

Αποκτήστε ένα σωστό ζευγάρι, καλά κατασκευασμένα, ασημένια μανικετόκουμπα. Το ασημί είναι μια έξυπνη επιλογή για κάθε απόχρωση πουκαμίσου και για κάθε περίσταση. Ακόμα καλύτερα τα ασημένια μανικετόκουμπα δεν αποσπούν την προσοχή από ένα ρολόι.


Kαπέλο του μπέιζμπολ

Μια αληθινή αθλητική εικόνα. Το καπέλο του μπέιζμπολ έκανε το ντεμπούτο του το 1860 στα κεφάλια της ομάδας μπέιζμπολ του Μπρούκλιν των Excelsiors. Χαρακτηρισμένο από την προεξέχουσα κορυφή και την οπίσθια πρόσδεση του, κατασκευάστηκε αρχικά για να προστατεύσει τα μάτια των παικτών από τον ήλιο.

Τα τελευταία 158 χρόνια, όμως, είναι εκτός γηπέδου και έφτασε να αποτελεί ένα βασικό κομμάτι στις ντουλάπες όχι μόνο των φανατικών της hip hop, αλλά των περισσότερων ανδρών.

Το ταπεινό καπελάκι του μπέιζμπολ μπορεί να είναι καμουφλάζ για τους celebrities που επιδιώκουν να εμφανιστούν incognito (ο Beckham το προτιμάει όταν το μαλλί του δεν είναι στα καλύτερα του), ωστόσο γνωστοί rap τραγουδιστες το έχουν μετατρέψει σε μορφή τέχνης.


Καρό κασκόλ

Με πολλούς τρόπους, τα κασκόλ είναι το τέλειο αξεσουάρ. Στα βάθη του χειμώνα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απομακρύνουν τους διάτρητους ανέμους, ενώ τους πιο ήπιους μήνες μπορούν να προσθέσουν έναν υπαινιγμό χρώματος στην εμφάνιση σας.

Λίγα μοτίβα κάνουν περισσότερο για την αρσενική ντουλάπα απ’ ότι το καρό. Ο γάμος των πολλαπλών χρωμάτων σε μία απλή ύφανση, επιτρέπει στο καρό κασκόλ να συμπληρώνει και να αντιπαραβάλλει με διαφορετικά στοιχεία μια εμφάνιση.


Δερμάτινα γάντια

Τα δερμάτινα γάντια αντιπροσωπεύουν μία πιο κομψή επιλογή που μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με τα επίσημα ενδύματα καθώς και με πιο casual χειμερινές εμφανίσεις, ενώ οι αθλητικές ρίζες τους (σκεφτείτε τα γάντια οδήγησης) τους δίνουν μια πιο ευγενή και κομψή αίσθηση από τους μάλλινους ομολόγους τους.



πηγη
 
Top